Päivitetty 24.02.2017

Kodin saanut koira: ONNELI


Syntymäaika: 8/2016
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Onevet)
steriloidaan

 

04.02.2017
Kulkurien aktiivit vierailevat säännöllisesti Romaniassa paikallisten yhteistyökumppaneiden luona. Yksi matkojen tarkoituksista on kartoittaa uusia sopivia koiria yhdistyksen adoptio-ohjelmaan. Tammikuussa 2017 Romanian matka kohdistui mm. Kulkurien pitkäaikaisen yhteistyökumppanin, Cosobassa sijaitsevaan, Onevetin hoitolaan,  jossa ihana Onneli odottaa tällä hetkellä omaa kotiaan.

Hoitolaan tämä pikkuneiti on päätynyt viereisestä kylästä. Löytöhetkellä Onneli oli saanut rotanmyrkkyä ja oli melko heikossa kunnossa. Nyt Onneli on hoidettu sen suhteen ja pikkuinen voi olla jälleen iloinen ja leikkisä oma itsensä. Hoitolassa neiti tulee hienosti toimeen toisten koirien kanssa.

Onneli on saanut rabiesrokotteen viikolla kolme, joten se on pian valmis matkustamaan omaan kotiinsa. Suloinen ja ystävällinen Onneli saa tällä hetkellä säännöllisesti silmätippoja.

Onneli ei juurikaan kasva enää, eli se jää pienikokoiseksi.

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan. Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Onneli saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Onneli on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

16.02.2017
Ihana Onneli on tänään varattu omaan kotiin Suomeen! Paljon onnea neidille ja sen tulevalle perheelle <3

24.02.2017
Onneli lensi eilen 23.2 Suomeen omaan kotiinsa. Tervetuloa pikkuinen!

Onnelin  yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.