Päivitetty 11.12.2017

Kodin saanut koira: PATTY


Syntymäaika: 7/2017
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (M.G.Rescue)
ei steriloitu

Perustiedot ja tausta:
Noin 2kk sitten M. G. Rescuen tarhalle ilmestyi ensin kaksi koiranpentua (Drops ja Anuscha).  Muutamien seuraavien päivien aikana pentuja ilmaantui kuin tyhjästä lisää ja lisää, ja loppujen lopuksi kokonaiset yhdeksän pientä pentua saatiin turvaan tarhalle. Yksi niistä oli kaunis pieni narttupentu Patty.

Tarhan pihalla elävä vanha koira Lion ei pahemmin muista koirista piittaa, mutta kaikkien yllätykseksi papparainen otti pennut suojelukseensa ollen mitä ylpein isoisä.

Suloinen Patty jännittää aluksi uusia ihmisiä, mutta ei ole kuitenkaan mielettömän arka, vaan utelias ja reipas pentu.

Vaaleasävyinen Patty tulee olemaan n. 15-20kg/40cm kokoinen.

Aktiivinen, iloinen ja leikkisä Patty kaipaa kotia jossa sille annetaan tarpeeksi huomiota ja tekemistä, sekä opetetaan positiivisen vahvistamisen kautta kotikoiran taitoja.

14.11.2017
Ihana ja energinen Patty on varattu omaan kotiin.

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan.

Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Patty saapuu Suomeen asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Patty on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Harkitut yhteydenotot Noora Lindroosille

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.