Päivitetty 17.10.2015

Kodin saanut koira: PEDRO


PEDRO

PEDRO

 

PEDRO

* arvioitu syntymäaika 6/2015

* uros

* Romaniassa

 

 

 

 

 

22.9.2015
Rosiorin kunnallinen tarha Romaniassa ei poikkeaisi muista tappotarhoista, ellei eläinsuojelija Cornelia Stan tekisi uutterasti töitä vapaa-ajallaan tarhalla. Parannusta on toki tapahtunut, mutta edelleen rankkurit toimittavat koiria tarhalle enemmän kun sinne mahtuu. Juuri koirien määrään kaupungissa halutaankin vaikuttaa ja näin Kulkurit yhteistyötahojen kanssa järjestääkin säännöllisesti sterilointiprojekteja. Työ on pitkän tähtäimen työ ja tästä projektista voit lukea lisää täältä.

Osan adoptoitavista Rosiorin koirista Cornelia toimittaa mahdollisuuksien mukaan toiselle Kulkurien yhteistyötaholle, OneVet -klinikalle Bukarestiin. Myös Pedro on näin Rosiorista siirtynyt OneVettiin odottamaan loppuelämän kotiaan.

Pedro on nuori koira vielä, noin 4 kk ja ihmiskontaktit ovat olleet luultavasti vähäiset, josta pieni jännittäminen johtuu. Kovasti on kuitenkin pienestä jännityksestä riippumatta kiinnostunut uusista ihmisistä ja häntä heiluen tarkkailee tilannetta. Pedro on tuumailija koira, eikä ole kovin riehakas pentu, vaikkakin kyllä leikkii ja on iloinen. Pedro antaa käsitellä itseään ja siinä samalla sai ihmiskädet pusujakin.

Pedro on aikusena arviolta noin 50 – 55 cm korkea ja noin 15 – 20 kg.

17.10.2015
Pedro pääsi kotiin ja koti löytyi Saksasta.

 

 

Yhteyshenkilönä toimi Stina

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.