Päivitetty 18.11.2013

Kodin saanut: PEGGY


 

PEGGY

* arvioitu syntymäaika 05/2013

* steriloitu narttu

* Sai kodin Romaniasta.

 

 

 

27.9.2013

Dog Rescue-tarhalla odottelee kotiaan narttupentu nimeltä Peggy. Peggyn on löytänyt kadulta harhailemasta tarhanpitäjä Daniela Stoica. Peggy oli löytöhetkellä n. 3 kk ikäinen, hyvin lihava ja Peggyllä oli panta kaulassaan. Koska omistajaa ei näkynyt, eikä kukaan kiinnittänyt lihavaan, harhailevaan pentuun mitään huomiota, otti Daniela Peggyn mukaansa ja vei Dog Rescuen tarhalle.

Peggy on nyt n. 5 kk ikäinen iloinen ja reipas pentu, joka on mitä luultavimmin ollut jonkun kotikoirana lyhyen aikaa ja sitten hylätty kadulle. Peggy on leikkisä ja iloinen häslä, joka tutkii innokkaasti uusia asioita. Peggy myös käyttää ääntänsä melko voimakkaasti, sillä kun yritimme tyttöä saada kuvattavaksi, juoksi Peggy meitä karkuun ja kiljui melko kovaan ääneen. Peloissaan Peggy ei kuitenkaan ollut, vaan ilmeisesti Peggyn mielestä tässä oli oiva tilaisuus hauskalle leikille.

Peggyn aitauksessa tarhalla on seurana useita muita pentuja ja pari aikuisempaakin koiraa. Kaikkien näiden kanssa Peggy tulee mainiosti toimeen. Peggy on hyvin eläväinen tyttö ja tarhalla ollessamme tuntuikin välillä siltä, että Peggy oli joka paikassa. Hyppimässä vasten kerjäten rapsutuksia, tunkemassa syliin kun kyykistyi. Peggy on siis toisin sanoen hyvin eläväinen, reipas ja sosiaalinen, kuten tämän ikäisen pennun kuuluukin. Kissoihin Peggy ei ole päässyt tutustumaan. Peggyn arvioitu aikuiskoko tulee olemaan keskikokoinen n. 50 cm ja alle 20 kiloa. Peggy on steriloitu.

Peggy kaipailee omaa aktiivista kotiaan, jossa tälle iloiselle ja reippaalle pikkuneidille tarjottaisiin riittävästi tekemistä, lenkkejä, turvaa ja rakkautta. Peggyn tulevan kodin on hyvä muistaa, että pentu vaatii sitoutumista ja motivaatiota kasvaakseen aikuisena kunnon kotikoiraksi. Parhaimmillaan pentuun sitoutuminen vie 10-15 vuotta.

18.11.2013

Peggy sai oman kodin Romaniasta lokakuun aikana.

Adoptioprosessissa autteli Johanna.

Kuvat aukeavat klikkaamalla isommiksi.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.