Päivitetty 19.08.2014

Kodin saanut koira: PENNY nyk. FOCA


PENNY

* n. 5v

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

 

29.10.2013

Penny asuu tällä hetkellä Roxana Deissiman yksityisellä tarhalla Romaniassa. Penny pelastettiin Roxanan tarhalle sen edellisen omistajan menehdyttyä. Tämä oli Pennyn tapauksessa sen elämän käännekohta, sillä se on elänyt koko elämänsä ketjun päässä ja toiminut pentujen tekijänä omistajalleen. Penny on siis ollut osana pentutehtailua ja joutunut tekemään useat pennut ennen kuin se saatiin pelastettua.

Penny on nyt arviolta 5-vuotias ja korkeutta sillä on 45-50cm. Painoa neidillä on 20-25kg.

Penny on puhdas tai lähes puhdas staffordshirenbullterrieri, joka on ketjussa elämisestä riippumatta säilyttänyt iloisen ja positiivisen luonteensa. Sitä kuvattiin lyhyesti sanoin ihana iloinen tättähäärä. Se on staffimaiseen tapaan todella ystävällinen kaikille ihmisille ja rakastaa huomiota. Penny on vähäisistä kontakteista ulkomaailmaan huolimatta reipas ja utelias ja kulkee mainiosti remmissä. Se myös ottaa itsenäisesti kontaktia ihmisiin ja hakeutuu ihmisten seuraan aktiivisesti.

Penny asuu tällä hetkellä samassa häkissä uros koiran kanssa ja tulee tämän kanssa hyvin toimeen. Toisen nartun kaveriksi Pennyä ei luovuteta ja kodissa mahdollisesti olevan uroksenkin kanssa Penny tulee todennäköisemmin toimeen jos tämä ei ole kovin dominoiva. Vähäisten koirakontaktiensa vuoksi Penny ei ole tottunut muiden koirien seuraan ja tulevan omistajan on hyvä tiedostaa, että koirapuisto koiraa Pennystä tuskin itselleen saa.

Pennystä saisi varmasti loistavan kaverin harrastuskentille ja harrastusta valitessa vain taivas on rajana, mutta tärkeintä on koti jossa Penny saa olla mukana perheensä askareissa ja elämässä täysipäiväisenä perheenjäsenenä. Sille on täysin uutta asua perheensä kanssa sisällä asunnossa ja neiti tulee varmasti ottamaan tästä kaiken ilon irti eikä neidin rakkauden osoituksilta tulla välttymään.

Penny tulee tarvitsemaan kunnollisen tapakasvatuksen ja tulevalla omistajalla tulee olla kokemusta voimakasluontoisista koirista. Penny tulee myös aktiivisena koirana tarvitsemaan runsaasti liikuntaa ja aktiviteetteja. Kunnollisella selkeällä koulutuksella, sopivalla määrällä liikuntaa ja yhdessä touhuamista, saa Pennystä varmasti mitä mahtavimman perheenjäsenen joka antaa vastapalvelukseksi tulevalle perheelleen rajattomasti rakkautta ja monia onnellisia vuosia yhdessä.

Mikäli tälle upea luontoiselle ihmisrakkaalle energia pakkaukselle voisi olla koti luonasi, olethan yhteydessä niin jutellaan lisää.

 

2.8.2014
Upeaakin upeampi, lempeä luontoinen Penny on varattu omaan kotiinsa Suomeen.

19.8.2014
Pitkä odotus on palkittu ja Penny matkusti vihdoin omaan rakastavaan kotiinsa myöhään eilen illalla.

Tutustuthan huolellisesti koiran omistajan oppaaseenadoptoinninkustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa!
Yhteydenotot Tanjalle.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.