Päivitetty 11.08.2021

Rescueyhdistys Kulkurit ry rekrytoi: koirien yhteyshenkilöitä & some-osaajia haussa


Koirien yhteyshenkilö (2-4 henkilöä)

 

Haluatko olla mukana jatkuvasti kehittyvässä ja kasvavassa yhdistyksessä yhdessä noin 50 muun aktiivitoimijan kanssa? Nyt tarjolla on vapaaehtoistyöpaikka kestävän eläinsuojelutyön parissa.

Adoptiotoiminta on yksi näkyvimpiä toimintamme muotoja. Vuonna 2020 kauttamme sai kodin yli 400 entistä koditonta romanialaista koiraa. Adoptioprosessi on monivaiheinen ja sen toimivuuden eteen, aina ensimmäisestä kotihaastattelusta onnistuneeseen Kulkuri-kuormaan saakka, vaaditaan paljon työtä, organisointia, toimivaa prosessia ja aikaa.

Rescueyhdistys Kulkurit ry etsii joukkoon lisää koirien yhteyshenkilöitä, ns. koiravaraajia, jotka toimivat kodittoman koiran ja koiraa etsivän kodin välillä. Yhteyshenkilö auttaa koiraa löytämään sille juuri sopivan kodin ja kotia löytämään sopivan koiran.

Yhteyshenkilön toimenkuvaan kuuluu adoptioprosessin läpikäyminen kokonaisuudessaan, alkaen koiran lisäämisestä kotisivuillemme adoptio-ohjelmaan ja jatkuen aina kotiin saapumiseen sekä sen jälkeiseen aikaan saakka.

Edellytyksenä työhön vaadimme kohtalaista tai hyvää koirakokemusta, mielellään erityisesti rescuekoirista, mahdollisuutta tehdä töitä tietokoneella ja puhelimessa, sosiaalisuutta sekä kykyä tulla toimeen ihmisten kanssa että toimia ryhmässä yhdessä sovittujen sääntöjen mukaan. Ajallisesti yhteyshenkilöllä tulisi olla antaa vapaaehtoistyölle viikkotasolla vähintään muutamia tunteja. 

Tarjoamme koulutuksen, valmiin ja toimivan prosessin kirjallisine ohjeineen, henkilökohtaisen mentorin ja aktiiviryhmämme tuen käyttöösi. Ennen kaikkea tarjoamme mahdollisuuden olla mukana muuttamassa kodittomien koirien elämiä konkreettisesti ja vaikuttamassa eläinsuojelun kentällä vastuullisessa ja tehokkaassa yhdistyksessä.

 

Some-osaaja/sisällöntuottaja (1-3 henkilöä) 

 

Kulkurien tehokkain näkyvyyden muoto on sosiaalisen median kanavamme. Yhdistyksellä on tällä hetkellä Facebookissa 25 000 ja Instagramissa lähes 17 000 seuraajaa. Some-tiimissämme on paikkoja avoinna sisällöntuottamisen parissa. Tehtävään kuuluu laajasti erilaista markkinointisuunnittelua ja sisällöntuottamista, ensisijaisesti Kulkurien somen ja toissijaisesti myös kotisivujen toimiessa työkenttänä. Tehtäviin voi kuulua esimerkiksi kodittomien koirien kodinetsintä-ilmoitusten kirjoittamista, koulutusvinkkien jakamista, ajankohtaisten asioiden nostoa some-kanaviimme jne. 

Ensisijaisesti haemme omatoimista henkilöä/henkilöitä, jotka osaavat toimia myös tiimissä ja hallitsevat vahvasti elävän tekstin kirjoittamisen ja Facebookin ja Instagramin käytön.

Eduksi lisäksi katsotaan, jos hakijalta löytyy osaamista (tai mielenkiintoa oppia) myös yhdistyksen virallisen tiedotuskanavan, kotisivujen käyttöä. Kotisivumme toimivat WordPress-pohjalla ja pidämme tärkeänä, että ne ovat käyttäjäystävälliset, visuaalisesti selkeät ja alati tarpeen mukaan kehittyvät.

Toivomme löytävämme tehtävään henkilön/henkilöitä, jotka lähtökohtaisesti haluavat sitoutua säännölliseen vapaaehtoistyöhön pidemmäksi aikaa.

Tarjoamme mahdollisuuden olla mukana vaikuttamassa eläinsuojelun kentällä vastuullisessa ja tehokkaassa yhdistyksessä.

Tehtäviin perehdytetään henkilökohtaisesti. Sisällöntuottamiseen hakiessasi liitäthän mukaan esimerkkitekstin vapaasti kotisivuiltamme valitun kodittoman koiran kodin etsintä-ilmoituksesta. 

 

Hakuohjeet

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse perjantaihin 27.8. mennessä toiminnanjohtaja Salla Honkapäälle, salla.honkapaa@kulkurit.fi.

Lisätietoja

salla.honkapaa@kulkurit.fi

040-7556081

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.