Päivitetty 14.02.2015

Kodin saanut koira: PIKI (nyk. MIKI)


Piki

PIKI

* arvioitu syntymäaika 12/ 2013

* uros

* Romaniassa

 

 

 

 

23.6.2014
Pienen Piki-pojan elämän alkuaikoina, sen ollessa vasta pieni koiranpentu, oli sillä oma koti. Perheeseen tuli toinenkin vauva, ihmislapsi ja tuolloin perhe päätti ettei kaksi vauvaa sopinut samaan taloon joten Piki sai mennä. Pikin omistajat asuvat samassa kylässä kuin Romanialainen eläinsuojelija Luiza Mandru ja omistaja toimitti Piki Luizalle itse. Vaihtoehtona olisi voinut olla myös suoraan kadulle hylkääminen, joten tämä oli ehdottomasti se parempi vaihtoehto.

Kulkureiden aktiivien touko-kesäkuun vaihteen Romanian matkallamme tapasimme Pikin Luizan luona. Pikillä on taito hurmata ihmiset ympärillään, sen saimme kyllä huomata. Iloinen, sosiaalinen, kissoja, koiria, lapsia ja aikuisia rakastava leikkisä poika on lähes täydellinen….

Pikillä on kuitenkin ongelma, joka voi kokemattomalle koiran omistajalle olla haasteellinen. Piki ahdistuu ja stressaantuu jäädessään yksin, eli Piki kärsii eroahdistuksesta. Luizan kertoman mukaan se osoittaa lähes paniikinomaisen tilansa itkemällä, haukkumalla ja nakertamalla kaiken mitä se ympäriltään löytää. Pikin tulevalla omistajalta tulee siis löytyä aikaa, keinoja ja pitkää pinnaakin ongelman työstämiseen sekä harjoitukset tulee aloittaa välittömästi Pikin saavuttua Suomeen.

Piki on säkäkorkeudeltaan n.40 cm ja painoa pojalla on korkeintaan 10 kg.

Piki tullaan luovuttamaan uuteen kotiinsa kastroituna, sirutettuna, rokotettuna, loishäädettynä ja tautitestattuna ja poika saa myös ikioman EU-passin.
Tutustuthan sivuillamme adoptoitavan eläimen terveyteen, koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa. Muistathan että koiralle ei tule tarjota kotia hetken mielijohteesta!

13.1.2015
Piki on varattu omaan kotiin!

14.2.2015
Piki on matkustanut omaan kotiinsa.

Pikin varausta hoiti Kata

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.