Päivitetty 18.10.2018

Kodin saanut koira: PIKKU PUFI


Syntymäaika: 08/2017
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (One Rescue Association / Cosoba)
kastroitu

Perustiedot ja tausta
03.09.2018
Ioana Bodea on ahkera ja uskomattoman eläinrakas vapaaehtoistyöntekijä, joka työskentelee One Rescue Associationin tarhalla Cosobassa. Vuonna 2005 perustettu eläinlääkäriklinikka Onevet on yksi Kulkurien keskeisimmistä yhteistyötahoista. Onevetissa adoptio-ohjelman koirat rokotetaan, mikrosirutetaan ja testataan sekä ulko- että sisäloishäädetään. Niille tehdään myös EU-lemmikkieläinpassi. Lisäksi klinikan lääkärit tarkastavat koirat kliinisesti ja tarpeen mukaan tekevät lisätutkimuksia.

Pikku Pufilla on ollut aiemmin oma koti ja omistaja, mutta omistaja on pahoinpidellyt Pikku Pufia ja sitten hylännyt tämän. Pikku Pufi pääsi pois kadulta, kun sivullinen huomasi sen ja pyysi Ioanaa ottamaan sen turvaan tarhalle.

Kokemuksistaan huolimatta Pikku Pufi on edelleen iloinen ja ihmiseen luottava koira. Se tulee tarhalla hienosti toimeen ihmisten ja koirakavereiden kanssa. Kodin tulee kuitenkin huomioida, että Pikku Pufi saattaa säikkyä nopeita käden liikkeitä tai ääniä. Herttainen Pufi tulee toimeen myös kissojen kanssa ja pikkuinen tykkää myös lapsista. Pikku Pufin turkki trimmattiin sen tultua tarhalle ja uuden kodin on hyvä varautua jatkossakin turkin hoitamiseen.

Säkäkorkeutta tällä pikku herralla on arvion mukaan 30-35 cm.

Pikku Pufi on rokotettu 1.8. eli se on pian valmis matkustamaan omaan kotiinsa.

18.10.2018
Pufi lensi Suomeen omaan kotiinsa 13.10.

10.10.2018
Pikku Pufi on varattu omaan kotiin! Valtavasti onnea Pufille ja sen tulevalle perheelle <3

30.09.2018
Pufi on jälleen hurmannut herttaisella olemuksellaan usean perheen. Pikkuiselle on siis useita kotitarjouksia ja enempää kyselyitä ei tällä hetkellä oteta vastaan. Kiitos kaikille!

26.09.2018
Pikku Pufista otetaan jälleen kyselyitä vastaan, sillä valitettavasti kotiehdokkaiden joukosta ei löytynyt sopivaa kotia herralle. Pikku Pufi on edelleen tarhalla oma hellyyttävä itsensä ja se on mitä ihmisrakkain pikkukoira.

15.09.2018
Pikku Pufi on saanut useita kotiehdokkaita, joten siitä ei oteta enempää kyselyitä vastaan. Kiitos kaikille!

3.9.2018
Pikku Pufi on lisätty adoptio ohjelmaan.

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.
Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Pikku Pufi saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Pikku Pufi on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Pikku Pufin yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.