Päivitetty 18.10.2018

Kodin saanut koira: MEDELLIN


Syntymäaika: 8/2017
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Onevet)
kastroitu

 

Perustiedot ja tausta

Eläinlääkäriklinikka OneVet on yksi Kulkurien keskeisimmistä yhteistyötahoista. Vuodesta 2012 lähtien jokainen Kulkurien adoptio-ohjelman läpikäynyt koira on kulkenut OneVetin kautta huolellisen yhdessä laaditun prosessin läpi. Vuonna 2005 perustettu klinikka on eläinlääkäri-pariskunta Adina ja Dragos Vladutin omistuksessa. Adinan kollega on löytänyt Medellinin kadulta ja toi sen Onevetin klinikalle turvaan. Medellin muutti klinikalta tarhalle noin muutama kuukausi sitten.

Medellin on pieni suuri persoona, joka on nimetty Kolumbian Medellinin huumekartellin mukaan. 

Vieraisiin ihmisiin Medellin suhtautuu tarhalla hyvin rohkeasti ja avoimesti. Pikkuinen tulee mielellään myös vieraiden ihmisten luokse ja sylissä se nauttii täysin rinnoin rapsutuksista. Pihalla se on innoissaan muiden koirien touhuissa mukana. Medellin nauttii hieman liikaakin sylissä saadusta huomiosta, sillä muita siihen yrittäviä koiria se ajaa pois. Medellin pomottelee tarhalla muita koiria niin pienikokoisia kuin suurikokoisia. Muun muassa osittain sokeaa vanhaa herraa Stevietä Medellin komentelee useaan kertaan.

Medellin on ehdottomasti nimensä mukainen pikku paroni, tosin erityisen suloinen sellainen.

Painoa Medellinillä on arvion mukaan noin 6 kg ja säkäkorkeutta noin 40 cm.

18.10.2018
Medellin saapui Suomeen omaan kotiinsa 13.10.

07.10.2018
Ihana Medellin on varattu omaan kotiin <3 valtasti onnea Medellinille ja sen tulevalle perheelle!

16.08.2018
Hurmaava Medellin on siro ruumiinmalliltaan ja se on hyvin pienikokoinen. Valokuvissa Medellin näyttää suuremmalta mitä oikeasti on. Ihana Medellin on erittäin ihmisrakas ja se rakastaa ihmiseltä saatua huomiota ja rapsutuksia. Heti tilaisuuden tullen pikkuinen tulee syliin aivan ihmiseen kiinni ja siinä se osaa myös rauhoittua paikoilleen. Medelin on ihmisiä kohtaan kohtelias. Medellin elää Onevetissa remontoidussa navetta rakennuksessa. Medellin on aivan erityisen hurmaava, iloinen ja leikkisä nuorukainen.  

21.06.2018
Medellin on lisätty adoptio-ohjelmaan.
______________________________________________________________________________________________________________________________________________

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan.

Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Medellin saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Medellin on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Medellinin yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.