Päivitetty 12.08.2014

Kodin saanut kissa: PONTSHIK (nyk. Igor)


P1019254_75

PONTSHIK

* n. 3 kk

* uros

* Tallinna, Viro.

Punavalkoinen poika Pontshik on tulossa Suomeen kotihoitoon juhannuksen jälkeen. Pontshik ja sisarensa Liisi Kettunen etsivät mielellään yhteistä tai valmiiksi kissakaverilla varustettua kotia. Sisarukset ovat nyt kesäkuussa noin kolmen kuukauden ikäisiä, iloisia kissalapsia.

Miettiessäsi kodin tarjoamista kissanpennulle, huomioithan että se voi olla osa elämääsi jopa seuraavat 15-20 vuotta. Kotiaetsivä kissa luovutetaan uuteen kotiin asianmukaisesti loishäädettynä, eläinlääkärin tarkastamana ja rokotettuna. Se on tunnistemerkitty mikrosirulla, joka on yhdistyksen toimesta rekisteröity turvasiru.fi-palveluun. Aikuinen kotiaetsivä kissa on myös steriloitu tai kastroitu. Huomioithan, että edellytämme pennun steriloinnin tapahtuvan kohtuullisen ajan sisällä, yhdistys kuitenkin osallistuu kuluihin kuittia vastaan 25 % osuudella.

24.6.2014
Pontshik saapui kotihoitoon Suomeen

Pontshik sai kodin hoitopaikastaan Jackie (nyk. Bella) -kissan kaverina 27.7.2014.

10.8.2014 Kuulumisia kodista
”Kun Igor tuli meidän kotiin se pelkäsi kaikkea. Vähän kerrallaan se kuitenkin muuttui luottavaisemmaksi ja ystävällisemmäksi. Igor leikkii kaikella mahdollisella ja nauttii meidän, sekä parhaan ystävänsä Bellan seurasta. Hän on superystävällinen ja tykkää nukkua lähellä ihmisystäviään – meitä. Igor kehrää ja tulee usein syliimme. Hän myös tykkää leikkiä lasten kanssa, varsinkin kun heillä on yhtä paljon energiaa kuin Igorilla.

Igor on yhä pentu, mutta kasvaa joka päivä vähän isommaksi. Hän tykkää monista asioista, mutta ylitse kaiken ruoasta. Olemme antaneetkin hänelle lisänimen “The Hunger Cat”. Ruoka-aikaan hän koittaa kivuta keittiötasolle laatikoiden kahvoja pitkin ja meidän on pakko estää häntä hotkimasta suuhunsa myös Bellan ruokia.”

Lisätty kuvia uudesta kodista

Varaajana toimi Mari

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.