Päivitetty 05.10.2014

Kodin saanut: PUFI


pufi
PUFI

* 2v

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

2.8.2013
Tarhalle saapuessa vierailijoita vastaan tulee joukko koiria, jotka eivät meinaa  kaikesta ilosta ja riemusta pysyä nahoissaan. Ne hyppivät, pomppivat, vinkuvat ja vispaavat häntiään kilpaa, kuin huutaen “katso minua, katso minua”. Pufi ei kuulu tähän porukkaan. Se on kyllä kiinnostunut ihmisen seurasta ja on äärimmäisen ystävällinen, mutta numeroa se ei itsestään tee. Pufi on ehkä aavistuksen verran ujo ja näin ollen se jääkin helposti itseään enemmän näkyviin tuovien varjoon. Ujon kuoren alla on kuitenkin koira, jonka sydän vaikuttaa olevan täyttä kultaa.

Luonteeltaan Pufi on rauhallinen ja säyseä. Se tulee muiden koirien kanssa toimeen ongelmitta ja näin ollen se saakin olla Onevet-hoitolan pihalla vapaana muun lauman kanssa.

Pufi on ollut Onevetin klinikalla aivan pikku pennusta asti. Parin elinvuotensa aikana se on nähnyt paljon. Muita koiria tulee ja menee, mutta itse se odottaa edelleen omaa kotiaan. Löytyisikö kenties sinun sohvasi nurkastasi tilaa tälle suloiselle karkeakarvaiselle hapsutytölle?

Pufi on 45-50cm korkea ja painaa tällä hetkellä 15kg.


26.8.2013
Aktiivimme vierailivat jälleen Romaniassa elokuun lopussa ja tapasivat muun muassa Onevet klinikalla asustelevan Pufi-neidin.

Pufi on edelleenkin ujo sivusta seuraaja, eikä se tule oma aloitteisesti ihmisen luokse. Arkuudestaan huolimatta Pufi on kuitenkin ystävällinen. Toivottavasti Pufille löytyisi pian rohkaiseva ja kannustava loppuelämän koti, jossa se saisi lisää itsevarmuutta ja tuntisi olevansa turvassa.

28.8.2013
Lisätty uusia kuvia


14.9.2013
Pufi on varattu!

6.10.2013
Pufi saapui Suomeen omaan kotiin 5.10.2013.

5.10.2014 Kuulumisia kodista
“5.10. on kulunut tasan vuosi siitä, kun Pufi (Puhveli, Karvapeppu, Puffersson) saapui Suomeen.

Loppujen lopuksi Pufi on sopeutunut kotikoiraksi täydellisesti, vaikka alku oli melkoista arkajalkailua: kaikki koirat ja ihmiset pelottivat ylitsepääsemättömästi, mutta koska Pufi on perimmäiseltä luonteeltaan loputtoman utelias ja erityisen ahne herkkujen perään, ollaan pikkuhiljaa nakkikoulutuksen avulla opeteltu kaikki kaupunkikoiralle välttämättömät taidot. Ja niitähän riittää… ulos pissaaminen, hihnassa kulkeminen, ohitustilanteet, metrolla, ratikalla, bussilla ja junalla matkustaminen, kahviloissa ja kirpputoreilla asiointi, piknikillä istuskelu sekä tietysti koirapuistoilu. 🙂 Ylipäätään Pufi kulkee nykyään mukanani kaikkialle minne koiran vain saa viedä.

Pufin lempipuuhaa ovat lenkit romanialaisten kavereiden Ronjan, Chipien, Zimban ja Paten kanssa, kahvitteluhetket vanhaherra Osmon seurassa, juoksukilpailut whippet-kaveri Kamun kanssa sekä painiminen suomalaisen sekarotuisen Baldurin seurassa. Kaverien seura onkin Pufille tärkeintä maailmassa ja myös kaksijalkaiset tyypit kelpaavat, ainakin jos taskuista löytyy nameja. 🙂 Mahdollisimman usein tehdään reissuja myös rauhallisempiin ympäristöihin, koska ehkä parasta kuitenkin on juosta vapaana, nuuhkia jok´ikinen kivenkolo, kaivaa kuoppia ja tarkkailla mahdollisia oravia, myyriä tai jäniksiä.

Tämän videon myötä Pufi toivotteleekin hyvää syksynjatkoa kaikille kaksi-, kolmi- ja nelijalkaisille otuksille, sekä kiittää emäntänsä kanssa kaikkia niitä ihmisiä, joiden työn tuloksena se on päässyt nautiskelemaan normaalikoiran elämästä ja tuonut emännälleen ennenkokemattomia ilonhetkiä. Hauhau!”

 

Varaajana toimi Nelli

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.