Päivitetty 31.03.2016

Kodin saanut koira: MICHAEL


9/2014

9/2014

MICHAEL

* n. 2-2,5v

* uros

* kastroidaan

* Romaniassa

 

 

 

 

5.10.2014
Romaniassa kulkukoirat ovat pahan armoilla. Pahojen ihmisten, vaarallisen liikenteen, toisten koirien ja ympäristön vaarojen lisäksi rokottamattomat koirat altistuvat myös erilaisille taudeille. Michael onkin joutunut selviytymään penikkataudista, josta se parani ilman jälkioireita ja onkin nyt elämänsä kunnossa.

Michael on asustanut Suflete Dragin Anda Murgun luona Romaniassa, Frumusanin kylässä, vajaat 3 kuukautta. Päivisin Michael oleilee muiden koirien kanssa ulkona leikkien ja touhuten pienen koirapojan juttuja. Yöt hän viettää etuoikeutetusti Andan pehmeässä ja lämpimässä sängyssä. Andan mielestä Michael onkin rakastettava ja täydellinen adoptioon. Luultavasti Michaelilla on ollut joskus oma koti, sillä se on sisäsiisti, on rauhallinen sisätiloissa eikä hauku turhia.

Kooltaan Michael on noin 5kg painava ja korkeutta löytyy n. 25-30cm. Rotumixissä on luultavasti pekingeesiä, joten Michaelin ruumiinrakenne on sellainen “pötkylä”. Luonteeltaan Michael on mutkaton ja seurallinen. Se on sosiaalinen ympäristölleen ja ottaa kavereikseen niin muut koirat, kissat kuin ihmisetkin. Luonteensa puolesta Michael sopisikin lähestulkoon kotiin kuin kotiin, kunhan koti on sitoutunut ja rakastava.

Michael saapuu Suomeen sirutettuna, rokotettuna, loishäädettynä, tautitestattuna ja EU-passilla varustettuna. Tutustuthan ennen yhteydenottoa sivuiltamme löytyviin koiran omistajan oppaaseenadoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen.

30.10.2014
Michael varattiin omaan kotiinsa Ranskaan syksyllä 2014.

Varaajana toimi Evi Koskinen.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.