Päivitetty 14.09.2013

Kodin saanut: PUMPULI (nyk. Elizabeth)


PUMPULI

* s. 5.2013 / 4 kk

* naaras

* Tallinna, Viro.

Pieni kylä Tallinnan lähellä, lopputiine valkoinen kissaemo heitetty autosta ulos. Kissaemo tuli itse omakotitalon pihalle pyytämään apua ja pääsikin näin sisätiloihin synnyttämään pennut, aika oli toukokuun alku 2013.

Nyt elokuun lopussa, pennut ovat pian neljän kuukauden ikäiset ja jo kertaalleen rokotetut. Pennut nukkuvat yöt masun päällä ja päivisin ottavat yhdessä nokosia, iltaisin ovat vauhtiveikkoja. Seurallisia, perheen parissa varttuneita pieniä kissoja, kehräävät melkein joka hetki. Molemmat tahtovat olla sylissä ja tulevatkin itse syliin, ja kehräys alkaa heti. Yhdessä he aina leikkivät, syövät, nukkuvat ja tutkivat uusia asioita.

Pennut on ruokittu hyvin alusta asti ja ovat saaneet matolääkitykset. Täysin sisäsiistit pumpulitupsut, valkoinen tyttö ja poika. Koti, joka tarjosi paikan kissaperheelle on valmis pitämään emon ja tämä kaksikko olisi valmis lähtemään uuteen kotiin, jos sopiva koti löytyisi. Ovat ihania yhdessä, mutta reippaina kissanalkuina sopeutuvat varmasti, vaikka kumpikin saisi sen ihan omankin kodin.

Miettiessäsi kodin tarjoamista kissanpennulle, huomioithan, että se voi olla osa elämääsi jopa seuraavat 15-20 vuotta.

Pumpuli sai kodin toisen kissan kaverina Helsingistä 7.9.2013.

Varaajana toimi Tiia

Kuulumisia kotoa 11.9.2013: Oikein hyvin on alkujännityksen jälkeen mennyt. Nytkin Elizabeth nimen saanut söpöliini köllöttelee tässä pöydällä vieressä ja kehrää kuin leijona.
Kunhan vielä Amelian kanssa tottuvat toisiinsa, niin loppuu se sähinöinti ja murina, kun kohtaavat yllättäen ahtaassa paikassa. 🙂

Pitikin laittaa jo aikasemmin viestiä ja kuvia, mutta tässä olisi nyt muutama kuva uuteen kotiin tulemisesta.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.