Päivitetty 03.01.2022

Rescueyhdistys Kulkurit rekrytoi! – Haussa tarkka vapaaehtoistyöntekijä sopimustiimiin


Rescueyhdistys Kulkurit ry on vuonna 2012 perustettu hyväntekeväisyysjärjestö, joka toimii kestävän eläinsuojelutyön periaatteiden mukaisesti auttaen kohdemaansa Romanian kodittomia eläimiä monitahoisesti ja vastuullisesti. Arvoihimme kuuluu vastuullisuuden lisäksi avoimuus, läpinäkyvyys ja ennakkoluulottomuus. Siksi haluammekin jatkuvasti kehittyä ja pitää toimintamme innovatiivisena ja ajankohtaisena unohtamatta milloinkaan perimmäisiä intressejämme ja tapaamme toimia.

Kulkureissa toimii tällä hetkellä kolmen osa-aikaisesti palkatun työntekijän lisäksi noin 55 aktiivista vapaaehtoistoimijaa. Toimintamme on pitkälle prosessoitua ja meille on tärkeää luoda vapaaehtoistoimijoillemme selkeät ja turvalliset raamit, joiden sisällä he saavat toimia usein varsin omatoimisesti, kuitenkin ryhmän ja ohjaajan tuen ollessa aina käytettävissä.

Haemme nyt joukkoomme vapaaehtoistyöntekijää tai -tekijöitä sopimustiimiin. Työnkuva sisältää koirien erilaisten sopimusten sähköistä allekirjoittamista yhdistyksen edustajana, sopimusten tallentamista sähköiseen järjestelmään, työnkuvaan liittyvien taulukoiden päivittämistä ja allekirjoitettujen sopimusten palauttamista adoptioperheille.

Tehtävä on tärkeä osa adoptioprosessimme toimivuutta ja vaatii vastuullisuutta, tarkkuutta ja huolellisuutta, sekä sitoumista viikko- ja kuukausitasolla säännöllisesti tehtävään toimenkuvaan. Ajallisesti tehtävään tulisi olla käytettävissä noin 1(-2) tuntia viikossa.

Mikäli ensisijaiseen tehtävään hakee useampia soveltuvia toimijoita, Kulkureissa on tarjolla vastaavantyyppisiä tehtäviä myös muilla osa-alueilla. Haethan siis rohkeasti mukaan, jos koet että tämäntyyppinen toiminta voisi olla sinun tapasi auttaa ja osallistua pienelläkin panostuksella.

Tehtäviin perehdytetään työkohtaisesti ja kaikille uusille toimijoille nimetään oma mentori, joka kulkee rinnalla opastaen uuteen työhön asia kerrallaan.

Toivomme hakijoilta sitotuneisuutta vapaaehtoistyötä kohtaan, avointa mieltä ja kykyä toimia niin itsenäisesti kuin ryhmässäkin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemukseksi osoitteeseen rekrytointi@kulkurit.fi 9.1.2022 mennessä.

Lisätietoja:
Toiminnanjohtaja Salla Honkapää
salla.honkapaa@kulkurit.fi
+358 407556081

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.