Päivitetty 19.08.2014

Kodin saanut koira: REMY


Remy prof
REMY

* n. 2,5v

* uros

* kastroidaan

* Romaniassa

 

 

 

18.6.2014
Pikkuinen Remy on löydetty vasta hiljattain Bukarestin vilkkailta kaduilta harhailemasta. Eläinsuojelija Carmen Mandescu oli nähnyt ohikulkumatkallaan kuinka tämä pieni hieman hätääntynyt poika oli seuraillut ohi kulkevia ihmisiä hyvin hämmentyneenä ja vaikuttanut siltä, että se oli vasta juuri hukannut oman ihmisensä. Remy oli juoksennellut useamman ihmisen perässä ja hyörinyt jaloissa vaarallisen näköisesti. Carmen päätti kerätä pojan talteen ja tarkkaili vielä tovin, josko joku tätä pientä herraa tulisi noutamaan, mutta turhaan. Näin alkoi Remyn matka  turvaan etsimään sitä omaa pysyvää kotia.

Remy on kooltaan pieni vain noin 30cm korkea ja 5-7kg painava poika.

Remy elää tällä hetkellä yksityisellä pienellä tarhalla yhdessä muutaman muun koiran kanssa. Se tulee hienosti toimeen muiden koirien kanssa ja on enemmän alistuva kuin dominoiva eli mikään riidan haastaja poika ei missään nimessä ole. Remy on hyvin sosiaalinen ja sen ystävällinen ja kiltti luonne tekevät siitä vertaansa vailla olevan pienen koiran. Remy on hyvin ihmisrakas ja antaa käsitellä itseään hyvin ja uskommekin, että sillä on ollut koti josta se on syystä tai toisesta joutunut lähtemään. Remy ei itse tahdo ymmärtää tätä ja on hieman hämmentynyt kaikesta tapahtuneesta. Silti se iloisena ja avoimena poikana jaksaa häntä heiluen touhuta menemään niin muiden koirien kuin ihmistenkin kanssa.

Remy sopii varmasti monenlaiseen kotiin helpon luonteensa vuoksi, kunhan koti on valmis sitoutumaan Remyyn koko sen loppuelämäksi. Vaikka Remy on pieni koira, on se aktiivinen ja tulee vaatimaan lenkkeilyä ja yhdessä oloa. Myöskin tulevan kodin tulee varautua opettamaan sille normaalit kotikoiran tavat aina hihnakävelystä sisäsiisteyteen, sillä vaikka oletammekin sillä olleen kodin aiemmin emme voi olla tästä varmoja. Lisäksi Remyn turkki vaatii säännöllistä harjausta. Vastalahjaksi tulee Remyltä saamaan sen pyyteettömän rakkauden ja monen monta iloista hetkeä yhdessä vielä vuosien ajan. Jos kaipaat elämääsi iloista ja elämänmyönteistä pientä vauhtipakkausta, voisi Remy olla se oikea.

18.7.2014
Remystä on tullut useita yhteydenottoja, joten pojasta ei tässä kohtaa oteta enempää kyselyitä.

19.7.2014
Remy on varattu omaan loppuelämän kotiinsa Suomeen.

19.8.2014
Pitkän odotuksen jälkeen Remy matkasi vihdoin ikiomaan kotiinsa myöhään eilen illalla ja ensi kuulumiset kodista on mitä mahtavimpia, Remy on jo nyt näyttänyt että sillä on takanaan kotikoiran elämä sillä se osaa olla oikein hienosti kotona ja remmissäkin poika osaa kulkea. Onnea yhteiseen elämään.

 

 

Remy saapuu Suomeen sirutettuna, rokotettuna, loishäädettynä, tautitestattuna ja EU-passilla varustettuna.

Tutustuthan huolellisesti ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, koiran omistajan oppaaseen ja adoptoinnin kustannuksiin.

Harkitut yhteydenotot Tanjalle.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.