Päivitetty 05.03.2022

Rescueyhdistys Kulkurit mukana auttamassa suomalaisia huostaanotettuja koiria


Helmikuun alkupuolella Kulkureilta pyydettiin apua Suomessa viranomaisten toimesta huostaanotetuille koirille.

Koiria oli huostaanotettu useita kymmeniä huonoista olosuhteista ja koska tilanne oli Suomen mittakaavassa merkittävä, halusimme ehdottomasti olla mukana auttamassa. Kulkurien toiminnan pääasiallinen kohde on Romania ja kotimaisten koirien auttaminen on poikkeuksellista, mutta tilanteen sitä vaatiessa olemme mielellämme mukana auttamassa.

Kulkureille siirtyi kolme aikuista koiraa, jotka sijoitettiin kokeneille kotihoitajille, alkuun eristystiloihin. Koirat voivat tällä hetkellä hyvin lähtökohdat huomioonottaen ja niille on maaliskuun alussa pystytty aloittamaan mm. rokotusohjelma. Koirat tulevat tarvitsemaan vielä mm. steriloinnit/kastroinnit, mutta kaiken ollessa kunnossa tulemme lisäämään koirat adoptio-ohjelmaamme ja etsimään niille vastuulliset kodit. Koirat ovat saaneet nimekseen Juuso, Mesi ja Matilde.

Emme voi kertoa koirien huostaanottoon johtaneista syistä tässä vaiheessa enempää. Poliisi tutkii ja tiedottaa asiasta tutkinnan edetessä. Kiitämme hyvästä yhteistyöstä muita eläinsuojelualan toimijoita!

Jos haluat osallistua Juuson, Mesin ja Matilden kustannuksiin Suomessa, voit lahjoittaa seuraavilla tiedoilla:

Lahjoitustiedot:

Rescueyhdistys Kulkurit ry, lahjoitustili:
Nordea, IBAN: FI73 1029 3000 3566 41, viite 9221

MobilePaylla vapaavalintainen summa numeroon 23855, viestiksi kotimaiset koirat

Kiitos!


Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 17.11.2022. Toimeenpanoaika on toistaiseksi voimassaoleva alkaen 01.01.2023 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2022/1617.

Share
Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.