Päivitetty 24.11.2014

Kodin saanut koira: ROBIN


10/2014

10/2014

 

 ROBIN

* 5-6 v

* uros

* kastroidaan

* Romaniassa

 

 

 

13.1.2014

Makkaranmallinen Robin on pelastettu Cornetun kunnalliselta tappotarhalta muutaman muun onnekkaan joukossa. Roxana Deissima vei Robinin hänen omalle tarhalleen, jossa Robin tälläkin hetkellä asustaa.

Robin tulee hienosti toimeen muiden koirien kanssa ja vaikka Robinin elämä ei ole ollut ruusuilla tanssimista silti se on äärettömän kiltti ja sosiaalinen koira. Uudet ihmiset Robin ottaa vastaan häntä heiluen ja se tulee iloisesti luokse hakemaan rapsutuksia.

Robinille etsitään kotia, jossa ollaan koiran ottamista harkittu tarkkaan ja jossa ymmärretään mitä koira saattaa vaatia. Ihannekoti Robinille olisi varmasti narttukoiran kaverina mutta aivan varmasti Robin pärjäisi myös ainoana koirana.

Robin soveltuu niin omakotitaloon kuin kerrostaloonkin sillä se ei ole kova haukkumaan. Luonteensa puolesta Robin pärjäisi varmasti myös lapsiperheessä kunhan muistetaan että Robinille täytyy aluksi antaa aikaa sopeutua kaikkeen uuteen.

Tulevan kodin tulee muistaa että Robin tuskin on koskaan asunut sisätiloissa saati kävellyt hihnassa, joten näihin asioihin tulevan kodin tulee panostaa. Oppivaisena herrana Robin todennäköisesti oppii hihnakävelyn ja sisäsiisteyden salat nopeasti.

Robin edustaa makkarakoirien komeaa klaania, korkeutta tällä herralla on n. 35cm ja painoa n. 11 kg.

Kaiken kokemansa jälkeen Robin ansaitsisi jo oman kodin ja oman ihmisen, johon luottaa.

30.10.2014

Robin todettiin 8 kuukautta sitten sydänmato positiiviseksi. Nyt Robin on hoidettu ja onkin valmis matkustamaan omaan loppuelämän kotiinsa.

Robin on saanut nämä kuukaudet asua hoitokodissa, jossa se on saanut opetella tärkeitä kotikoiran oppeja. Hihnakävely sujuu tältä herralta jo mallikkaasti ja Robin tuli hienosti toimeen hoitokodin muiden koirien ja kissojen kanssa.

Robin on kerryttänyt elopainoaan myös hoitojakson aikana, joten tulevan kodin tulee olla sitoutunut pistämään Robinin pienelle dieetille, sillä ylipaino tämän mallisella koiralla ei ole ikinä hyväksi.

Nyt Robin on taas Roxana Deissiman tarhalla. Robin ansaitsisi jo kaiken kokemansa jälkeen oman kodin, jossa sitä rakastetaan ehdoitta ja jossa siitä pidetään huolta koko sen loppuelämän ajan.

24.11.2014

Robinille löytyi loppuelämän koti Hollannista.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.