Päivitetty 26.11.2014

Kodin saanut koira: RICKY


2014

2014

RICKY

* n. 10v

* uros

* kastroitu

* Romaniassa

 

 

 

 

 

1.8.2014
Puolitoistavuotta sitten Rickyn elämä oli kurjaa. Katukoiran elämän haasteiden lisäksi Rickyä vaivasi vielä suurempi pulma; sillä oli suurikokoinen kasvain mahan seudulla. Kasvain oli kivulias, mutta Ricky oli silti ystävällinen ja lempeä hänet löytäneelle Mihaela Soarelle. Mihaela ei pystynyt jättämään kärsivää koiraa kadulle selviytymään, vaan otti sen mukaansa.

Ricky leikattiin, jolloin kasvain poistettiin ja hänet kastroitiin samalla. Kasvainta tutkittiin ja se todettiin laadultaan ei-leviäväksi, joten sen ei pitäisi uusiutua tulevaisuudessa. Terveydeltään tämä senioriherra on muutenkin ikäänsä nähden priimakunnossa, eikä vanhuuden vaivat ole vielä saavuttaneet tätä ihanaa herraa.

Ricky on keskikokoinen, noin 50-55cm korkea ja painaa n. 25kg.

Ricky on hyvin taitava muiden koirien kanssa, se osaa antaa tilaa sitä tarvitsevalle mutta on hyvin ystävällinen ja jopa leikkisä toisen koiran niin halutessa. Yhden vanhemman uroksen kanssa Rickyllä on ollut riitaa, kun tämä vanhempi haastaa riitaa vastaa Ricky siihen. Ricky ei kuitenkaan koskaan aloita eikä pienistä murinoista ota nokkiinsa. Ihmiselle Ricky on hyvin lempeä, ystävällinen, tykkää olla lähellä ja rakastaa saamaansa huomiota. Ricky ei jännitä eikä hötkyile, hän on hyvin miellyttävää seuraa.

26.11.2014
Ricky löysi oman kotinsa Saksasta!

 

Varaajana toimi Nea.

Video Rickystä

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.