Päivitetty 15.08.2016

Kodin saanut koira: SAMIRA


Syntymäaika: 2014
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa
steriloitu

 

01.10.2015

Samiran alku elämälle oli valitettavan rankka. Romanialainen eläisuojelija Doina Vella löysi Samiran ja tämän siskon Anaissin kanssa roskakuopasta eräästä kylästä Bukarestin lähistöltä. Pennut olivat vain noin viikon ikäisiä löydettäessä. Oli kylmä aamu ja pennut hakivat turvaa ja lämpöä toisistaan. Heidän vieressään makasi myös yksi pentu, joka valitettavasti oli ehtinyt jo menehtyä. Tästä alkoi tytön matka kohti turvallista elämää.

Samira on varttunut nyt noin vuoden ikään Doinan hellässä huomassa. Neiti on luonteeltaan Doinan sanoin säteilevä persoona. Alkuun neiti saattaa hieman ujostella uusia ihmisiä, mutta lämpenee nopeasti. Elämäniloinen ja leikkisä Samira tulee myös hyvin toimeen muiden koirien ja kissojen kanssa.

Samira on jo steriloitu ja neiti on noin 55 senttiä korkea ja painaa noin 18.5 kiloa, joskin saattaa näyttää suuremmalta tuuhean turkkinsa takia. Samira odottelee nyt pääsyä omaan kotiinsa.

—————————-

 

12.7.2016

Samira on varattu omaan kotiin Suomeen.

 

———————–

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Samira saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Samira on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.


15.8.2016

Samira saapui omaan kotiin Suomeen 12.8.2016

 

Yhteyshenkilö: Salla Honkapää

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.