Päivitetty 23.01.2013

Kodin saanut: SASSU (nyk. Albin)


SASSU

*  n. 8 kk

* uros (kastroitu)

* Suomessa.

Sassu on noin kahdeksan kuukauden ikäinen nuori kissapoika Rakveren tarhalla. Pojalla on todella kauniinvärinen savunharmaa-valkoinen puolipitkä karva. Pojaksi Sassu on aika pienikokoinen ja on muutenkin melko hentoinen ja kevyt rakenteeltaan.

Kun Sassu tuli 4 kuukauden ikäisenä pentuna kesällä tarhalle, oli se erittäin arka, nyt pyytää jo itse silityksiä, hyppää syliin ja viihtyy sylissä oikein hyvin.

Sassu on nähnyt tarhalla koiria, eivätkä ne Sassua haittaa, osannee kuitenkin antaa tassusta liian tunkeilevalle koiruudelle jos katsoo tarpeelliseksi, joten poika sopii koiralliseenkin kotiin.

Sassu on tulossa kotihoitoon Suomeen.

23.12.2012 Sassu on kyllä todella kiltti, kovasti kiemurtelee hoitotoimenpiteiden aikana, mutta ei sano pahaa sanaa matolääkkeistä eikä silmätipoista. Sassu kiemurtelee myös mielellään sylissä onnellisena kehräämässä ja työntää pään kainaloon. Pieni poika tämä on, vain vajaa kolmekiloinen, ehkä kasvattaa lihaksia vielä hieman lisää kun kasvaa. Sassu on kuin pieni pöllönpoikanen isoine pyöreine silmineen joilla se katsoo uutta maailmaansa ihmetellen. Sassu tulee hyvin toimeen toisten kissojen ja koirienkin kanssa joihin on saanut tutustua hoitopaikassa, Sassu on kotihoidossa Lahdessa.

27.12.2012 Kotihoidosta kuulumisia: Poika on luonteeltaan kiltti hassuttelija. Tykkää kovasti rapsutuksista ja tätä kissaa ei tarvitse vartavasten leikittää, tykkää kovasti leikkiä leluilla ja painiskelee niiden kanssa ihan itsekseen. Nuori herra tulee hyvin toimeen muiden kissojen ja myös koirienkin kanssa (hoitokodissa on 3 koiraa). Ensin hieman varuillaan tutustuttiin koiraan, mutta 5 minuutin tutustumisen jälkeen tulivat kaverukset ihan hyvin toimeen.  Ja Alma koiruus on sen mielestä tosi kiva. Käy sitä aina vähän puskemassa ja kehrää vierellä. Sassu on ollut meillä hoidossa vasta 4 päivää, mutta täällä se on kuin kotonaan. Eli tämä kisu kyllä tottuu uuteen kotiinsa aika nopeasti. Pojalle ruoka maistuu, eikä ole ollenkaan nirso. Antaa myös nukkua rauhassa, ei tule heti aamulla kävelemään naamalle vaatien ruokaa. Sassu nukkuu yöt hyvin ja ilmoittaa itsestään vasta kun ihminen on noussut sängystä.
Sassu voisi sopia myös perheeseen jossa on lapsia. Se on niin kiltti, että ei sano pahaa kenellekkään. Ja jos huitaisee tassulla, ei ikinä käytä kynsiä. Sassu on siis aivan täydellinen kissa. Rauhallinen, kiltti, leikkisä ja todella hassu. Sille on vain pakko nauraa aina välillä. 😀 Sassu tykkää myös katsoa telkkaria.

Sassu sai kodin Pohjanmaalta toisen kissan kaverina tammikuussa 2013.

Kuvat näkyvät isompina klikkaamalla.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.