Päivitetty 20.01.2013

Kodin saanut : RANSU


Kotia etsivä: Ransu

RANSU

* 3-4v.

* uros

*kastroidaan ennen Suomeen tuloa

* Romaniassa.

 

 

 

Keskikokoinen, lempeä Ransu-herra asustaa vanhalla tehdasalueella lähellä Bukarestia, jossa eläinsuojelija Giovanni Razvan käy koiralaumaa ruokkimassa ja hoitamassa.

Ransu on lempeä ja huomionkipeä, älykäs koiraherra, joka on todennäköisesti elänyt tehdasalueella koko elämänsä, mikä tarkoittaa sitä, että tämä hellä nallekarhu kaipaa opastusta mm hihnakävelyssä ja sisäsiisteydessä .  Ransu osaa arvostaa hellyyttä ja ihmiskontakteja. Ransu on hyvin avoin vieraitakin ihmisiä kohtaan. Narttukoirien kanssa Ransu tulee mainiosti toimeen, mutta lauman muiden urosten kanssa meinaa tulla välillä kisaa johtajan paikasta. Ransua ei siis luovuteta perheeseen, jossa on jo uroksia. Ransu ei juurikaan hauku, mutta ideaalikoti Ransulle olisi kuitenkin omalla pihalla varustettu, jossa Ransu saisi rauhassa opetella ihmisen hellällä opastuksella kotikoiran tavoille.

Ransu etsii sitoutunutta kotia, jossa on aikaa ja halua paneutua entisen katukoiran kotitumiseen. Ransu kaipaa paljon ihmisen läheisyyttä ja pitkäjänteistä opastusta. Koditon Ransu koira kaipaa nyt siis sitä kotia, jossa saa elää rakastettuna perheenjäsenenä. Ransu voisi sopia myös lapsiperheeseen, kunhan vanhemmat muistavat panostaa koiran ja lasten sopuisaan yhteiseloon.

Ransu on 3-4 vuotias, keskikokoinen  koira, joka painaa n. 20 kg. Ransu tullaan luovuttamaan kastroituna, sirutettuna, loishäädettynä ja rokotettuna.

Tässä videoita Ransusta:

Ransu ja laumaa

Ransu ja laumaa 2

Päivitetty 13.12.2012

 

Ransulle lisätty talvisia kuvia.

Päivitetty 28.12.2012

Ransu sai kodin muualta.

Päivitetty 20.1.13

Yhteydenotot Anna-Auroralle

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.