Päivitetty 27.10.2013

Kodin saanut: ROLI


ROLI

* n.7-8 kk

* uros

* Romaniassa.

 

 

 

 

Sisko ja sen Veli, Rola ja Roli, asuvat Glinan tarhalla Romaniassa. Ne ovat onnekkaita siksi että ne saavat olla vapaana tarhan alueella muiden pentujen ja joidenkin aikuisten kanssa, sillä ne tulevat kaikkien kanssa toimeen, eivätkä ne lähde tarhan aitaamattomalta alueelta mihinkään.

Rola ja Roli ovat nyt 7-8 kuukauden ikäisiä ja omat kodit niille tässä vaiheessa, ennen kuin ne joutuvat aikustuttuaan häkkeihin asumaan, olisi lottovoitto. Niin kyllä olisi tuleville kodeillekin lottovoitto saada Roli tai Rola omakseen, sillä nämä sisarukset ovat kympin koiria. Niiden luonteet ovat ihastuttavia, ne ovat pehmeitä, ihmisrakkaita, tasapainoisia, leikkisiä, reippaita  ja varsin motivoitavissa olevia paimenkoiramaisen miellyttämishalunsa puolesta. Ulkonäön puolesta voisi kuvitella että jossain sukujuurissa virtaa esim collieta.

Roli ja Rola tulevat kaikkien muiden koirien kanssa toimeen, ne leikkivät sujuvasti isompiensa ja pienempiensä kanssa, komentavat tarvittaessa reilulla tavalla alempiaan ja leikin lomassa ne rauhoittuvat ja loikoilevat rennosti.

Ihmiset ovat Rolista ja Rolasta ihan parasta mitä voi olla ja kumpikin heistä viiihtyisi vaikka kuinka paljon sylissä ja rapsuteltavana.

Roli ja Rola eivät ole kovia haukkumaan, joten niiden kodit voisivat mahdollisesti sijaita kerrostalossakin. Tietysti pitää ottaa huomioon, ettei niillä ole kokemusta kotikoirana elämisestä, joten niille, kuten suurimmalle osalle rescuekoirista, pitää varautua opettamaan kaikki tiedot ja taidot alusta asti. Roli ja Rola voisivat hyvinkin sopia myös lapsiperheisiin lempeiden luonteidensa puolesta. Harrastuskavereiskikin heistä olisi ja todennäköisesti kouluttaminen ja ohjaaminen tulee muutenkin olemaan helppoa, sillä kehuista ja nameista nämä fiksut nuoret tekisivät mitä vain.

Roli on tällä hetkellä noin 50 cm korkuinen ja se tulee kasvamaan vielä vähän.

Roli ja Rola etsivät omia, erillisiä, tai miksei vaikka yhteistäkin, kotia, jossa niille voidaan tarjota virikkeellinen, onnellinen, aktiivinen elämä rakastettuina perheenjäseninä.

Yhteydenotot Sallalle.

Ohessa videoita Rolista:

https://www.youtube.com/watch?v=oPpSus0EZxg&feature=plcp

https://www.youtube.com/watch?v=uJHOfBtRtTk&feature=plcp

Päivitetty 5.11.2012

Roli on varattu Tanskaan paikallisen eläinsuojeluyhdistyksen kautta.

Päivitetty 13.12.2012

Roli sai kodin Tanskasta 18.1.2013.

Päivitetty 21.1.2013.

Kuvat aukevat isommiksi klikkaamalla.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.