Kodin saanut: HERMES (Olimpia pentu)

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

HERMES

*n. 13 viikkoa

*uros

* Romaniassa

 

 

 

 

Hermes on tällä hetkellä Romaniassa eläinsuojelia Anda Murgun luona. Hermes on löydetty Bukarestista orpona kahden muun pennun kanssa. Juuri ennen Hermeksen ja muiden pentujen löytymistä oli Andan tytär löytänyt lomamatkallaan nartun kolmen pienen pennun kanssa. Tuo narttu adoptoi myös nämä pienet orvot lapset omikseen ja pikkuiset saivatkin lopulta varsin hyvät lähtökohdat elämälleen.

Hermes on sosiaalinen ja utelias pikku kaveri. Se on kuin kuka tahansa normaali pentu. Hermes on saanut varsin hyvät lähtökohdat elämälleen, onhan se saanut elää Andalla ison koiralauman keskellä, turvassa ulkomaailman vaaroilta.

Hermes tullaan luovuttamaan asianmukaisesti rokotettuna, sirutettuna, loishäädettynä ja oman passin omistavana. Hermeksestä tulee aikuisena alle 15kiloinen

Pentua harkitessasi, mietithän tarkkaan. Koiran tulee mahtua elämääsi niin ylä- kuin alamäissäkin. Sitä tulee kouluttaa ja sen kanssa tulee jaksaa puuhata ja harrastaa. Jos olet varmasti miettinyt…

Yhteydenotot Veronikalle.

Päivitetty 03.12.2012

Hermes on varattu.

Päivitetty 23.12.2012.

Hermes sai oman kodin joulukuussa 2012.

Päivitetty 21.1.2013

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: