Kodin saanut: BIJU

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

BIJU

* 2-3 vuotias

*narttu

*Romaniassa

 

 

 

 

Biju on tällä hetkellä Romaniassa eläinsuojelia Anda Murgun luona. Biju on löydetty Bukarestin kaduilta harhailemasta. Pieni tyttö heilutti häntäänsä jokaiselle vastaantulijalle ja yritti varovasti kerjätä edes pienen palan leipää. Biju oli löydettäessä todella laiha ja nälkäinen, mutta kaikesta huolimatta aivan äärettömän ystävällinen tyttö.

Biju on ystävällinen ja erittäin ihmisrakas neitokainen. Biju tulee loistavasti toimee kaikkien kanssa, niin ihmisten, koirien kuin myös kissojen kanssa. Biju on sellainen sosiaalinen kaikkien kaveri.

Biju on steriloitu ja se tullaan luovuttamaan asianmukaisesti rokotettuna ja sirutettuna. Pikkuinen Biju on tällä hetkellä n. 6kg, mutta painoa tulee varmasti hieman lisää kunhan tyttö pääsee kunnon ruualle.

Biju etsii kotia, jossa se saisi olla rakastettu perheenjäsen, eikä se enää ikinä joutuisi päivääkään elämään nälässä tai ilman ihmisen rakkautta.

Yhteydenotot Veronikalle

Päivitetty 17.12.2012

Biju on varattu.

Päivitetty 24.12.2012

Biju sai oman kodin Suomesta 12.1.2013.

Päivitetty 21.1.2013

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: