Kodin saanut: ROBI

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

ROBI

* n. 1,5v

* uros

* kastroidaan

* Virossa

 

 

 

Robi asuu tällä hetkellä Virumaan tarhalla, Rakveressa.

Robi on vahva ja vallaton poika, joka ei kuitenkaan onneksi ole kovinkaan suuri, vaan keskikokoinen ja hyvin ystävällinen ja kiltti. Alkuinnostuksen ja tarvittavan energianpurkauksen jälkeen Robin on oikein rauhallinen koira, joka pitää kovasti huomiosta ja rapsutuksista. Robi on sosiaalinen ja avoin eikä arastele vieraitakaan ihmisiä. Lenkille lähdettäessä pojan häntä heiluu niin kovasti, että koko koira voisi lähteä lentoon! Silti Robi kävelee hihnassa suhteellisen kauniisti ja muutenkin poika tuntuu olevan hyvin viisas.

Huomiota hakiessaan Robi voi pitää kovaakin ääntä, joten uusi koti ei tule sijaita ainakaan kerrostalossa. Rivitalossakin tämä vaatii varmasti paljon työtä alkuun.

Päivitetty 2.1.2013

Robi on saanut kodin Virosta!

Päivitetty 21.1.2013

Yhteydenotot Nealle.

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: