Päivitetty 11.09.2013

SEÑOR


15.7.2013

SEÑOR

* n. 8v.

* uros

* Virossa

 

 

 

 

 

1.7.2013

Rakveren tarha on jälleen täynnä. Toisin kuin useimpina vuosina tähän aikaan tarha ei ole täynnä pentujen takia, mutta jokainen häkki on käytössä. Niimpä uudet tulokkaat joutuvat ketjuun häkkien ulkopuolelle. Näin tällä hetkellä elelee tämäkin koira, jota emme ihan ensimmäisenä lähestyneet. Sen raju ulkokuori, suuri koko ja ikä eivät antaneet kuvaa adoptiokelpoisesta koirasta. Vasta ihan viimeisenä päätimme ottaa tämän herran lenkille, kun olimme vakuuttuneet tarhan työntekijöiden sanoista että koira on ystävällinen ja kiltti. Onneksi, sillä rajun ulkokuoren alta paljastui mitä ihanin herraskoira!

Herraskoira Señor lähti innoissaan lenkille, eikä suuresta koostaan huolimatta paljoakaan vetänyt remmissä. Luultavasti tämä kadulta löytynyt vanhempi herra on elänyt elämänsä ketjussa, sillä useimmat entiset ketjukoirat käyttäytyvät melko samalla tavalla remmissä. Remmin kiristyessä koira alkaa kiertää ympyrää lenkittäjän ympärillä, silti kiskomatta kovinkaan lujaa. Señor haisteli innokkaana kaikki matkalla vastaan tulleet hajut ja siitä näki selvästi kuinka se nautti päästessään tarhan ulkopuolelle.

Señor antoi hienosti käsitellä itseään ja nautti ihmisen antamasta huomiosta ihan rauhassa ja hiljaa. Herrasta huokuu tietynlainen tyyneys ja rauhaa rakastava luonne. Räyhääviä koiria Señor väistää eikä halua joutua tappeluun, pennun kanssa Señor hengaili tarhan sisäpuolella ongelmitta. Ainoastaan maahan tippunut nami sai Señorin komentamaan pennun kauemmas ärähtämällä, jota pentu hienosti totteli. Viereisessä häkissä asustava nuori uroskoira ei Señoria niinkään kiinnostanut, vaikka se haukkui ja hyppi verkkoa vasten aivan vanhaherran vieressä.

Señor on jossain elämänsä vaiheessa kärsinyt huomattavista iho-ongelmista, jotka ovat jättäneet jälkensä. Eläinlääkäri tarkastaa ihon vielä tarhalla käydessään, ettei siinä enää ole mitään ongelmaa. Korkeutta herralla on n. 65cm ja painoa saisi olla, jos ei vielä ole, ainakin 40kg. Nyt herra on kovin laihassa kunnossa.

 

2.8.2013

Señor on saanut oman häkin tarhalla. Tarhaelämä alkaa kuitenkin jo ottaa vanhaa herraa päähän ja se on alkanut stressaamaan viereisessä häkissä olevaa urosta. Señorin tapasivat Rakveren tarhalla vierailleet Kulkurien ihmiset heinäkuussa, jotka kuvaavat herraa oman arvonsa tuntevaksi, lempeäksi ja ihanaksi. Lisätty kuvia.

11.9.2013

Señor on päässyt enkelien matkaan. Vanhan koiran kroppa ei enää kestänyt, vaan takajalat ja turkki oirehtivat todella voimakkaasti. Nyt Vanhalla herralla on kaikki hyvin<3

 

Varaajana toimi Nea.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.