Päivitetty 19.09.2013

Kodin saanut: GIGI


19.7.2013

GIGI

* n. 3v

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

 

9.4.2013

Gigi ja tämän sisko ovat viettäneet lähes koko elämänsä Romanialaisen eläinsuojelija Anda Murgun luona. Gigi on kovin tavallisen näköinen, keskikokoinen tyttö, jonka kodinsaantimahdollisuudet ovat valitettavan vähäiset.

Gigi on luonteeltaan täydellinen koira! Gigi on avoin, sosiaalinen, iloinen ja leikkisä nuori koira. Gigi rakastaa ihmisiä estoitta ja on valmis tutustumaan jokaiseen kaksijalkaiseen lempeällä ja iloisella tyylillään. Gigi pysyttelee ihmisen lähellä aina kun vain voi ja hakee huomiota jatkuvasti. Uroskoirien kanssa Gigi tulee loistavasti toimeen, myös itsensä kokoisen nartun kaveriksi voidaan Gigiä harkita mutta pienistä koirista ei Gigi pidä.

Gigi on keskikokoinen, n. 55-60cm korkea ja n. 25kg.

Gigin kodin tulee varautua opettamaan tytölle kaikki kotikoiran taidot alusta alkaen. Esimerkiksi sisäsiisteys ja remmissä kulkeminen ovat Gigille täysi uusia asioita ja sisätilatkin voivat ihmetyttää alkuun. On myös varauduttava, että koko ikänsä suhteellisen huonolaatuista ruokaa syöneenä ja kurjissa oloissa eläneenä saattaa tulevaisuudessa vanhuus tuoda tullessaan vaivoja, jotka voivat vaatia eläinlääkärin hoitoa.

 

11.6.2013

Gigi on säilyttänyt iloisuutensa ja avoimuutensa myös vieraita ihmisiä kohtaan. Toisten koirien kanssa Gigi tulee kuulemma toimeen, mutta mm. yöaikaan kun Gigi jää ulos, ei sen seuraksi voi jättää muita koiria koska se vaikuttaa olevan hyvin reviiritietoinen ja ajaa toista koiraa pois “alueeltaan”. Gigin kanssa samaan aikaan otettiin vapaaksi pieni narttukoira, jolle Gigi ärähteli ja jonka liikkeitä tyttönen vahti aika tarkkaan. Siispä varmuuden vuoksi emme luovuta Gigiä pienten koirien tai narttujen kanssa samaan kotiin. Lisätty kuvia.

 

30.7.2013

Näimme Gigin reissullamme heinäkuun puoivälissä. Gigi oli hyvin rohkea ja tulikin heti moikkaamaan uusia ihmisiä. Gigi ei yleensä oleskele tilassa, johon se nyt tuotiin näytille ja uuden tilan tutkiminen veikin lopulta mielenkiinnon lähes kokonaan. Gigi oli toisia koiria kohtaan hieman dominoiva, joten kaveriksi voisi sopia samaa koko luokaa oleva uroskoira. Ainoanakin koirana Gigi olisi varmasti tyytyväinen.

Gigi on kovasti ruuan perään ja ahneuttaan tonkii kaikki paikat, missä on ruokaa edes säilytetty. Roskakasa oli Gigille kuin sateenkaaren pää ja sitä hän tonki innoissaan ja söi kaiken syötäväksi kelpaavan. Ruoka onkin varmasti oiva motivaation lähde kotioloissakin ja Gigi luultavasti tekee ruuan eteen kaikkensa, joten koulutus tulee luultavasti olemaan sen osalta helposti toteutettavissa. Lisätty kuvia.

 

11.9.2013

Gigi on varattu Ranskaan!

 

Tutustuthan sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa!

Yhteydenotot Nealle.

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.