Kodin saanut: SIIM

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

SIIM

* 2-vuotias

* uros (kastroitu)

* Virossa.

Kollipoika Siim on vajaa parivuotias kaunis kissa, turkki on tuuhea ja vitivalkea, päänpäällä on lisäksi hieman vaaleanharmaata läikkää. Siim on hyväkuntoinen, sillä se on tuotu kotoa tarhalle uutta kotia etsimään. Kodin mukaan kastroinnin jälkeen Siim kävi ärtyisäksi. Sitä on hieman vaikea uskoa, sillä Siim vaikuttaa mukavaluontoiselle eikä ole tarhalla ollut kiukkuinen aikuisille tai lapsillekaan, mutta varmasti on myös omanarvonsa tunteva, tyypillinen kissa isolla koolla eikä sovi pienten lasten vanutettavaksi.

Siimillä ei ole ongelmia toisten kissojen kanssa tarhalla, mutta koirista se ei pidä lainkaan. Vaikka Siim on nuori, se ei ole kovin leikkisä eikä kaipaa leikittäjää tai leikkikaveria, mutta sylissä se viihtyy. Linnut ovat kiinnostavia ja niitä se pitää silmällä tarkasti tarhankin ikkunasta. Vessa-asiat Siim osaa tehdä asianmukaisesti hiekkalaatikkoon.

Siim sai oman kodin Hyvinkäältä toukokuussa 2013

Varaajana toimi Tiia.

Kuulumisia kotoa 15.5.2013: Hei! Kissan tullessa Suomeen sillä vuoti toinen silmä ja kotona jo molemmat.Viikonloppuna kehittyikin voimakkaat flunssan oireet eikä ruokakaan maistunut.Maanantaina käytiin sitten lääkärissä hakemassa kipupiikki,antibioottikuuri ja toipilasruokaa ja nyt Siim vaikuttaa jo terveeltä.Se kävelee perässä kokoajan (keittiöön tulee juosten..) ja tutkii paikkoja. Aivan ihana kehräävä kaveri! Siim antaa pukea valjaat päällen hienosti ja pari kertaa on käyty terassilla auringossa linnunlaulua kuuntelemassa. Hyvä kissa! 🙂

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: