Päivitetty 16.05.2013

Kodin saanut: SIIM


SIIM

* 2-vuotias

* uros (kastroitu)

* Virossa.

Kollipoika Siim on vajaa parivuotias kaunis kissa, turkki on tuuhea ja vitivalkea, päänpäällä on lisäksi hieman vaaleanharmaata läikkää. Siim on hyväkuntoinen, sillä se on tuotu kotoa tarhalle uutta kotia etsimään. Kodin mukaan kastroinnin jälkeen Siim kävi ärtyisäksi. Sitä on hieman vaikea uskoa, sillä Siim vaikuttaa mukavaluontoiselle eikä ole tarhalla ollut kiukkuinen aikuisille tai lapsillekaan, mutta varmasti on myös omanarvonsa tunteva, tyypillinen kissa isolla koolla eikä sovi pienten lasten vanutettavaksi.

Siimillä ei ole ongelmia toisten kissojen kanssa tarhalla, mutta koirista se ei pidä lainkaan. Vaikka Siim on nuori, se ei ole kovin leikkisä eikä kaipaa leikittäjää tai leikkikaveria, mutta sylissä se viihtyy. Linnut ovat kiinnostavia ja niitä se pitää silmällä tarkasti tarhankin ikkunasta. Vessa-asiat Siim osaa tehdä asianmukaisesti hiekkalaatikkoon.

Siim sai oman kodin Hyvinkäältä toukokuussa 2013

Varaajana toimi Tiia.

Kuulumisia kotoa 15.5.2013: Hei! Kissan tullessa Suomeen sillä vuoti toinen silmä ja kotona jo molemmat.Viikonloppuna kehittyikin voimakkaat flunssan oireet eikä ruokakaan maistunut.Maanantaina käytiin sitten lääkärissä hakemassa kipupiikki,antibioottikuuri ja toipilasruokaa ja nyt Siim vaikuttaa jo terveeltä.Se kävelee perässä kokoajan (keittiöön tulee juosten..) ja tutkii paikkoja. Aivan ihana kehräävä kaveri! Siim antaa pukea valjaat päällen hienosti ja pari kertaa on käyty terassilla auringossa linnunlaulua kuuntelemassa. Hyvä kissa! 🙂

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.