Kodin saanut: LOTTA

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

LOTTA

* n. 1 v

* naaras

* Virossa.

Lumivalkea Lotta hypähtää polvelle istumaan ja jää nakottamaan paikalleen, huitaisee vain tassulla ylimalkaisesti silitysyrityksille.

Lotalla on ollut tarhalla pennut, jotka ovat jo lähteneet maailmalle. Ja nyt on Lotan vuoro etsiä omaa kotia, mieluiten ainoana kissana sillä vaikka Lotta tulee näennäisesti toisten kanssa toimeen, se viihtyisi varmasti parhaiten ainoana helmenä. Lotta läpsii mielellään tassuilla oikealle ja vasemmalle, sitten huomaamme että kynnet ovat kokonaan piilossa, ainakin useimman osan aikaa. Lotta ei sovellu lapsiperheeseen, vaikka stressaavalla ympäristölläkin voi olla Lotan käytökseen vaikutuksensa.

15.5.2013 Lotta on siirtynyt Rakveren tarhalta hoitopaikkaan Tallinnaan.

Yhteydenotot Tiialle.

Kuvat näkyvät isompina klikkaamalla.

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: