Päivitetty 14.10.2013

Kodin saanut: KUSTI


KUSTI

* 1-1,5v

* uros

* kastroitu

* Suomessa

 

 

 

6.4.2013

Kusti on tullut tarhalle yhdessä siskonsa Bellan kanssa Tapan kylästä 6.11.2012. Bella ja Kusti olivat lähes villiintyneitä, mutta onnekseen ne päätyivät tarhalle, jossa niitä ollaan sosiaalistettu ja rohkaistu. Bella pääsi kotihoidon kautta omaan kotiinsa Suomeen, ja nyt olisi aika löytää myös Kustille oma koti!

Lenkillä remmissä kauniisti kulkeva, komea Kusti näyttää kovin mukavalta ja sympaattiselta koiralta. Kusti hakee hellyyttä ja huomiota lenkittäjältään vienosti nousemalla ihmistä vasten ja tökkäämällä kuonollaan. Se katselee kaikessa rauhassa toista remmissä olevaa koiraa eikä vastaa kenenkään huuteluihin. Se tutustuu kauniisti toisiin koiriin ja puhuu koiraa todella hyvin.

Ennen lenkkiä häkissään olevaa Kustia ei millään meinaa uskoa samaksi koiraksi. Hirvittävän stressaantunut koira juoksee edestakaisin häkkinsä edustaa ja räyhää niin ihmisille kuin toisille koirillekin. Kuitenkin kun häkkiin menee, rauhoittuu tilanne ja Kusti tulee epävarmasti katsomaan. Lenkin jälkeen Kusti hakee lenkittäjältään huomiota jopa häkin läpi, eikä räyhää tälle yhtään. Kusti on siis vain epävarma ja kovin stressaantunut koira, jolle tarhaolot tekevät kaikin puolin huonoa. Kodissa Kusti luultavasti tulee reipastumaan valtavasti kun se saa ensin nukkua stressin aiheuttaman väsymyksensä pois.

Kustin haukkuherkkyyden vuoksi häntä ei luovuteta kerrostaloon ja muutenkin asuinalueen tulisi olla rauhallinen. Kusti tulee toimeen toisten koirien kanssa, mutta varmuuden vuoksi toisen uroksen kanssa samaan kotiin luovutus täytyy tarkkaan harkita ja ikäeroa täytyy ainakin olla useampi vuosi. Kissa-testi sujui Kustilta todella mainiosti, joten uudessa kodissa voisi mahdollisesti majailla myös kissoja! Olisi hienoa jos kodista löytyisi mukava ja ystävällinen koirakaveri, jolta Kusti voisi ottaa kotitkoiran mallia. Kusti on myös leikkisä, joten leikkikaveriakin se voisi kaivata!

Kusti on noin 50cm korkea ja melko laihassa kunnossa.

 

10.5.2013

Kusti matkasi tänään kotihoitoon Suomeen! Kustiin pääsee tutustumaan sovitusti Somerniemelle.

 

14.5.2013

Ei aikaakaan, kun Kusti löysi oman, ihanan kotinsa! Kusti matkasi omaan kotiinsa 12.5. oltuaan hoitopaikassaan vasta kaksi päivää.

Kustin kodissa oli jo odottamassa virolaiskaunotar Nemi, rescuetaustainen myöskin. He löysivät heti yhteisen sävelen ja metsälenkit on jo menty täydessä yhteisymmärryksessä. Myös kodin lapset on Kustin mielestä kivoja, ne kun antavat itse tulla haistelemaan ja tutustumaan kun Kusti haluaa, ja niiltä saa paljon rapsutuksia!

Hoitopaikassa esiintynyt merkkailu ei jatkunut enää uudessa kodissa, mutta sänkyyn yritettiin kovasti nukkumaan vaikka oma peti lattialta löytyikin. Väsynyt ja vähän varautunut Kusti on vielä tietyissä tilanteissa, tämä varmasti helpottanee kun poika saa nukkua ja ymmärtää, että nyt se on kotona!

Lisätty kuvia.

 

Tutustuthan sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa!

Yhteydenotot Nealle.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.