Päivitetty 30.01.2015

Kodin saanut kissa: SILVIA (nyk. Silja)


IMG_8709
SILVIA

* n. 6 kk

* naaras

* suomalainen

 

Silvia on upean näköinen, lempeä nuori neitikissa. Se rakastaa olla sylissä ja usein nukahtaa siihen tasaisen kehräyksen tuudittamana. Silvia on sosiaalinen ja tulee toimeen kaikkien hoitokodin kissojen kanssa. On neiti tavannut myös koirakavereita ja hyvin tuli niidenkin kanssa toimeen. Silvia hakee ihmisiltä paljon hellyyttä ja siksi olisikin tärkeää, että uudella kodilla on riittävästi aikaa huomioida neitiä. Silvia on Tuusulassa kotihoidossa.

Suomalainen kotia etsivä kissa luovutetaan uuteen kotiin asianmukaisesti loishäädettynä, eläinlääkärin tarkastamana ja ainakin kertaalleen rokotettuna. Se on tunnistemerkitty mikrosirulla, joka on yhdistyksen toimesta rekisteröity turvasiru.fi-palveluun.

Silvia sai oman kodin 22.11.2014

Varaajana toimi Millie

Kuulumisia kotoa 29.12.2014
Hei. Kiitos kysymästä. Minun onkin pitänyt laittaa viestiä mutten ole saanut aikaiseksi. Silja (Silvia) on jo kuin kotonaan, tutkii paikkoja ja on aina mieluiten siellä, missä muutkin ovat. Ei ole karannut ulos ja on ollut terveenä. Silja on sisäsiisti ja syö kaiken, mitä tarjotaan ja nukkuu yöt. Ajattelin nyt lomalle varata sterilisointiajan. Ainut asia, minkä melko pian huomasimme on, että Silja tulkitsee rapsutukset joskus aggressiivisiksi lähestymisiksi ja rupeaa puremaan ja raapimaan. Olemme huomanneet, että pään seudulta voi rapsuttaa mutta selän silittely voi joskus saada Siljan käyttäytymään aggressiiviseksi.  Emme kuitenkaan koe tätä ongelmaksi, kun tiedämme, mistä Silja sallii rapsutukset. Silja on ihmisrakas ja on aina seurailemassa lasten leikkejä ja mielellään köllöttelee nukenvaunuissa. Voin laittaa pari kuvaa myöhemmin. Mukavaa loppuvuotta ja onnea uuteen vuoteen.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.