Kodin saanut: SILVIA

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

13.7.13

 

SILVIA

* n. 2v

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

9.9.2013
Silvia-kaunotar asuu eläinklinikka OneVetin hoitolassa. Silvia elää hoitolan pihalla vapaana isossa koiralaumassa.

Silvia on luonteeltaan kiltti, sosiaalinen ja utelias. Se saattaa aluksi jännittää uusia tilanteita, mutta rohkaistuu kuitenkin nopeasti. Se tykkää kovasti leikkiä muiden koirien kanssa ja tuleekin mainiosti toimeen kaikkien kanssa karvaan katsomatta.Silvia nauttii myös ihmisen läheisyydestä ja huomiosta, kunhan ensin tottuu uuteen ihmiseen.

Tämä kauniit ja persoonalliset silmät omaava nuori neito etsii ikiomaa kotia ja perhettä, jossa elää rakastettuna ja arvostettuna perheenjäsenenä. Silvia ei todennäköisesti hallitse kaikkia kotikoiran tapoja ja tarvitseekin perheeltään pitkäjänteistä ja kannustavaa otetta kunnon koirakansalaisen tavoille opastamiseen.

Silvia on 50cm korkea ja painaa reilut 15 kiloa.

Silvia luovutetaan EU-passeineen asianmukaisesti sirutettuna, rokotettuna, loishääädettynä, tautitestattuna.

7.10.2013
Silvia on varattu!


28.10.2013

Silvia saapui Suomeen, omaan kotiinsa!

Varaajana toimi Nelli

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: