Päivitetty 21.10.2014

Kodin saanut kissa: SINNA


20140924_100024
* SINNA

* n. 2 v

* naaras (steriloitu)

* suomalainen

Sinna on todella suloinen ja kaunis kissaneiti. Ja mikä parasta, sillä on valloittava luonne! Sinna on leikkisä, seurallinen ja kiltti. Se on utelias, mutta samaan aikaan pohdiskeleva. Uusiin paikkoihin se tutustuu omassa tahdissaa, rauhassa kierrellen, kuunnelle ja katsellen. Rakkautta ja luottamusta ihmistä kohtaan Sinna osoittaa puskemalla ja kehräämällä jatkuvasti. Sinna on Helsingissä kotihoidossa.

Suomalainen kotia etsivä kissa luovutetaan uuteen kotiin asianmukaisesti loishäädettynä, eläinlääkärin tarkastamana ja ainakin kertaalleen rokotettuna. Se on tunnistemerkitty mikrosirulla, joka on yhdistyksen toimesta rekisteröity turvasiru.fi-palveluun.

Sinna sai oman kodin 11.10.2014

16.10.2014 Kuulumisia uudesta kodista
Sinna on todella, TODELLA pirteä 😀 Se oli pari ensimmäistä päivää vähän varautunut; tarkasteli tilannetta ylemmiltä tasoilta, että mitä nämä omituiset kärsäoliot (joita myös koiriksi kutsutaan) oikein ovatkaan. Myös Peppi-kissalle piti sähistä varmuuden vuoksi, vaikka Peppi otti tilanteen tyynesti ja antoi uudelle tulokkaalle tilaa olla. Koiratkin vain katsoivat Sinnaa ja totesivat että jaahas, uusi kaveri saapunut taloon, ei tunnu missään.

Sinnalla oli siis mahtava vastaanotto uuteen kotiinsa, odotin vähän enemmän “vastarintaa”. Ehkä sen rohkaisemana Sinna onkin tuon muutaman päivän tarkkailun jälkeen todennut, että täällähän voi tehdä ihan mitä vaan ilman että noi tyypit välittää mitään, ja nyt se jo juoksee ja sekoilee ympäri kämppää 😀 Pepin kanssa niillä on tuollainen “hiittisuora” talon päästä päähän, enkä enää tiedä kuka täällä loppujenlopuksi mattoja ruttaa; ainakin aiemmin sen teki koirat! Peppikään ei ole aiemmin ollut näin pirteä ja leikkisä, mitä nyt koirien kanssa tykännyt painia, mutta kyllähän ne aina vähän eri kieltä puhuu kuin oma lajitoveri…
Että notta sellainen pieni riiviö kuoriutuu pikkuhiljaa sieltä söpön ja viattoman ulkokuoren alta 😀 Mietittiinkin jo että mitä me telkkarilla enää tehdään; katsellaan mieluummin kun kissat säntäilee!”

Varaajana toimi Millie

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.