Päivitetty 21.10.2014

Enkelikoira: RUSSELL C


Russell C4 0814

 

RUSSELL C

* n. 2-3 v.

* uros

* kastroitu

 

 

 

10.09.2014

Romanian syksyn 2013 ”tappolain” jälkeen usean koiran tie kadulta johtaa ensin kunnalliselle tarhalle rankkurien toimesta. Kunnalliset tarhat ovat käytännössä säilytyslaitoksia, joissa koiria säilytetään 14 vrk ja sen jälkeen lopetetaan, jos niitä ei ole adoptoitu. Vaikka ”tappolaki” laitetiinkin jäihin, jatkavat rankkurit edelleen toimintaansa. Romanian järkähtämättömät eläinsuojelijatahot ovatkin kaduilta koirien pelastamisen lisäksi suunnanneet katseensa kunnallisille tarhoille ja pyrkivät saamaan omille tarhoilleen koiria turvaan.

A Sociata A doua Sansan väki vierailee esim. Palladyn kunnallisella tarhalla säännöllisesti. Tämän kuvauksen varsinainen päähenkilö Russell C on päätynyt Glinan tarhalle näin.

Russell C on iältään n. 2-3-vuotias uros, kokoa tällä pojalla on komeasti n. 55 cm ja painokin huitelee 20 kg hujakoilla. Russell C on partoineen hurmaava ja komea nuori mies, jolla on koko elämä vielä edessään. Glinan tarhalla Russell C jakaa häkkinsä vanhemman nartun kanssa ja koirat tulevat mainiosti toimeen keskenään. Russell C ei ole muutenkaan turhan tarkka seurastaan, kaveri kuin kaveri on tähän menessä ollut pojalle mieleen.

Luonteeltaan Russell C on lempeä, jopa hieman pehmeähkö. Haukkuminen ei kuulu Russell C:n toimenkuvaan, joten poika voisi sopia myös kerrostaloon. Leikkiminen on Russell C:n mielestä mukavaa ja ihmisten kanssa Russell C viihtyy mainiosti. Sosialisuus ja reippaus kuuluvat myös tämän nuoren herran repertuaariin. Kissojen kanssa Russell C ei ole ollut tekemisissä.

Koska Russell C:n taustat ovat hämärän peitossa, on tulevan kodin hyvä muistaa että koulutus ja uusiin asioihin tutustuttaminen tulee aloittaa aivan nollasta. Rescuekoiran sopeutuminen uuteen kotiin ja ympäristöön saattaa kestää kauankin ja kunnollinen kotiuttaminen vaatii aina aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta. Russel C varmasti nauttisi aktiivisesta kodista ja mukava koirakaverikin olisi pojan mielestä varmasti plussaa.

21.10.2014
Russell C oli löytynyt tarhalta häkistään kuolleena. Lempeää matkaa Russell.

Varaajana toimi Johanna Lisko.

Kuvat aukeavat klikkaamalla isommiksi.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.