Päivitetty 08.12.2014

Kodin saanut koira: ZINA A


Zina löydettäessä 1.10.2014

Zina löydettäessä 1.10.2014

ZINA

* arvioitu syntymäaika 3/2014

* narttu

* steriloidaan

* Romaniassa

 

 

 

 

 

 

20.10.2014

Romaniassa hylätään koiria koko ajan: pentuja, nuoria, vanhoja, terveitä ja sairaita.. Ja joka puolelle. Tuolla tarkoitus todellakin pyhittää keinot. Kun koirasta halutaan päästä eroon, tehdään se keinolla millä hyvänsä. Näistä hylätyistä ja pois ajetuista onnekkaimmat päätyvät eläinsuojelijoiden luo turvaan. Anda ja Alina Murgu löysivät tämän pikkuisen kaunottaren ajomatkallaan Bucharestiin. Zina kökötti yksinään tien reunassa, roskien keskellä.

Zina on noin 6-7 kuukauden ikäinen ja 4,5-5 kiloinen chihu-mix tyttö, jonka arvioitu aikuispaino on noin 6kg. Luonteeltaan tämä pikkuinen “possumassu” on todella hellyyttävä ja sosiaalinen, iloinen ja leikkisä, muttei yliaktiivinen pentu. Zina tulee erinomaisesti juttuun toisten koirien ja kissojenkin kanssa. Tyttösen luonnetta kuvaa hyvin sana “kohtelias” eikä se hauku turhia.

26.11.2014

Zina on varattu omaan kotiin ! 🙂

7.12.2014
Tyttönen matkusti uuteen kotiinsa 🙂

Suloisiin koirakohtaloihin tutustuessa saatat huomata merkkejä koirakuumeesta. Muistathan kuitenkin, että koiran hankintaa ei pidä tehdä harkitsematta asiaa perinpohjaisesti. Adoptioon liittyviä asioita on hyvä käydä läpi kerran jos vielä toisenkin ja monelta eri kantilta. Lemmikkiin tulee sitoutua jopa 15 vuodeksi eteenpäin ja esimerkiksi allergiatestit on hyvä tehdä koko perheelle ennen kuin koiran hankintaa alkaa edes suunnitella.

 

Tutustuthan ennen yhteydenottoa sivuiltamme löytyviin koiran omistajan oppaaseenadoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen.

Kodin löytämisessä avusti Lilli

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.