Päivitetty 07.03.2016

Kodin saanut koira: SISI C


Sisi C

Sisi C

SISI C

* syntymäaika 6.4.2015

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

 

19.8.2015
Sisi C:een tausta on hieman toisenlainen kuin yleensä adoptio-ohjelmassa olevilla, sillä se, että Sisin syntymäaika on tiedossa, niin myös se, että tiedetään Sisin emän olevan Bichon ja isä Shih tzu -rotuinen.

Eläinsuojelija Carmen Mandescu sai tiedon Sisistä ja pelkäsi Sisin joutuvan ties minne, joten hän otti pienen pennun suojiinsa ja toimitti hänet ystävälleen, jolla on Sisin sisko. Sisi C jäi Carmenin ystävälle odottamaan adoptiotaan Suomesta.

Tällä hetkellä Sisi C on n. 4 kk ja painaa noin 3,5 – 4 kg ja arviolta tulee aikuisena painamaan noin 6 – 7 kg ja jää kooltaan pienikokoiseksi.

Sisi C on erittäin ystävällinen pentu. Tulee toimeen lasten, kissojen ja toisten koirien kanssa, eikä vierasta uusia ihmisiäkään. Suotavaa olisikin, että Sisiä odottaisi koirakaveri kotona, sillä Sisi on erittäin kova leikkimään ja ei mielellään ole yksin. Toimelias ja iloinen pentu, eikä ole kova haukkumaan.

3.9.2015
Sisille kantautui Romaniaan hyviä uutisia. Hänet on varattu kotiin.

11.10.2015
Eilen 10.10.2015 Sisi C saapui omaan kotiin.

7.3. 2016
Melkein viisi kuukautta Suomessa asustanut tuulitukkainen Sisi on jo hienosti kotiutunut ja löytänyt parhaan kaverinkin!

“Sisillä ja meillä menee loistavasti 😊. Sisi on heti saavuttuaan ollut ihan uskomaton, valloittanut meidät sekä koko lähipiirin ihan täysin! Sisi on hyvin sopeutuvainen erilaisiin tilanteisiin! Kulkee meidän mukana joka paikkaan ja hoidossakin tarvittaessa viihtyy erittäin hyvin. Ei ikävöi yhtään..toisaalta innoissaan tulee kotiin jossa rakas koirakaveri Rico odottaa.
Ovat Ricon kanssa ihan parhaat kamut! Rico jaksaa touhuta Sisin kanssa vaikka onkin se “aikuinen” 😉. Ei kyllä aina uskoisi että Sisi on se lapsi ja rico vanhus 😂. Yksin Sisi ei tykkää olla yhtään, mutta ricon kanssa pärjää täällä hyvin meidän työssä ollessa. Mitään ei ole koskaan hajottanut vaikka vauhti aika huumaavaa ajoittain onkin. Kissojen kanssa leikkii mielellään ja nekin lähtee aina sisin rallatuksiin mukaan! Turkki vaatii paljon hoitoa näin talvella varsinkin, mutta ahkerasti ollaan hoidettu niin takut pysyy poissa. 
Sylissä ja kainalossa olisi mieluiten, aina vähintään siellä missä me ihmisetkin 😊.
Lenkillä kulkee hienosti hihnassa, tästä olen kovin yllättynyt! Yhdessä käyn molempien koirien kanssa samaan aikaan lenkillä ja upeasti on sujunut! En keksi kerrassaan mitään negatiivista asiaa Sisistä ❤️. Se on ihan uskomaton “tyyppi”! Joka ilta kiertää kaikkien sängyt tarkistaakseen että kaikki on varmasti tallessa. Sitten käpertyy omalle tyynylle meidän makkariin nukkumaan..aamuisin nukkuu niin sikeästi ettei edes herää kun mä lähden töihin 😊.
Sterilointi tehtiin helmikuussa, kaikki sujui hyvin ja haava parantui nopeasti! 
Mun töissä Sisi on vieraillut useasti…voisi hyvin toimia terapiakoirana! 

Ollaan niin onnellisia että Olemme sisin saaneet ❤️. Läheisyyttä ja rakkautta ei tule siltä koskaan puuttumaan 💕.”

Myös kuvia lisätty Sisin uudesta elämästä.

 

Yhteyshenkilönä toimi Stina

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.