Päivitetty 01.11.2013

Kodin saanut: SMITH


SMITH

* n. 2-vuotias

* uros

* kastroitu

* Romaniassa

 

 

 

05.09.2013

Makkaranmallinen Smith – tavallinen, neutraali Mr. Smith. Lempeäkatseinen, noin 9 kilon painoinen poika asuu tällä hetkellä OneVet-hoitolassa monen muun kohtalotoverinsa kanssa. Se on luonteeltaan rauhallinen ja neutraali, sellainen pieni herrasmies.

Smith ei ole hillitön haukkuja, joten tuleva koti voisi hyvinkin sijaita myös kerrostalossa. Tuttujen hoitajien seurassa se osaa ottaa rennosti ja tykkää sykytelystä ja paijaamisesta. Tästäkin huolimatta uuden kodin kannattaa pitää kirkkaana mielessä, että lemmekäs poika tarvitsee ihan kunnon koiran elämää lenkkeineen, touhuamisineen ja monenlaisine virikkeineen.

Smithillä on ikää noin 2 vuotta, joten tulevan kodin on osattava sitoutua pieneen koiraan vielä pitkäksi aikaa. Smith on löydetty hylättynä kadulta, ja se luovutetaan vain ja ainoastaan pysyvään, loppuiän kotiin, josta sen ei koskaan tarvitse luopua ja missä sitä kohdellaan tasavertaisen perheenjäsenenä. Vaikka Smith onkin aika mutkattoman oloinen kaveri, tulee omistajan valmistautua opettamaan kärsivällisesti sille kotikoiran perusasiat, kun mm. sisäsiisteys ja hihnassa kävely.

Smith tullaan luovuttamaan rokotettuna, sirutettuna, loishäädettynä, tautien varalta testattuna ja EU-passin kera.

Tutustu huolellisesti sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa. Muistathan, ettei mitään eläintä saa ottaa hetken mielijohteesta!

Jos olet varma, että voit tarjota Smithille kodin sen loppuelämän ajaksi, ota yhteyttä Taijaan.

26.9.2013

Smith on varattu omaan kotiin <3

29.10.2013

Smith on saanut oman kodin Suomesta <3

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.