Päivitetty 02.11.2013

Kodin saanut: FURBY


10/2013

 

FURBY

* n. 2,5-vuotias

* uros

* kastroitu

* Suomessa

 

 

 

9.10.2013
Yhteistyökumppanimme Carmen Mandescu löysi Furbyn kadulta vajaa puoli vuotta sitten. Löydettäessä Furby oli hyvin laiha, täynnä punkkeja ja kirppuja. Kun mutainen ja takkuinen karva sai kyytiä, paljastui karvan alta myös useita haavoja ja ruhjeita, joiden uskotaan tulleen muiden koirien hampaisiin jäämisestä.

Pelastuttuaan Furby pääsi kunnon pesulle, se madotettiin ja testattiin tautien varalta.
Furby oli tulossa adoptio-ohjelmaamme jo aiemmin, mutta positiivisen sydänmato testituloksen vuoksi sen kodinetsiminen viivästyi. Nyt Furby on käynyt läpi sydänmato hoidot ja testattu negatiiviseksi. Nyt Furby saa siis aloittaa vihdoin kodin etsinnän!

Kokemuksistaan huolimatta Furby on luonteeltaan hyvin lempeä, avoin ja sosiaalinen. Se on hyvin ihmisrakas ja onkin innokkaasti jaloissa pyörimässä rapsutuksia odotellen. Furby rakastaa myös leikkimistä ja touhuaakin kaikkien samanhenkisien koirien kanssa tohkeissaan. Furby odottaa omaa kotiaan Onevet klinikan hoitolassa useiden kymmenien muiden koirien kanssa. Furby tulee toimeen yhtä lailla narttujen kuin urostenkin kanssa.

Furby on strategisilta mitoiltaan pienikokoinen, arviolta noin 8 kiloinen. Sen rotuperimässä voisi mahdollisesti olla ripaus havannankoiraa.

Furby tulee kotihoitoon Suomeen 11.10.2013. Furbya saa käydä katsomassa kotihoitopaikassa Hyvinkäällä sovitusti.

Furby luovutetaan EU-passeineen asianmukaisesti sirutettuna, rokotettuna, loishääädettynä, tautitestattuna.


11.10.2013

Furby saapui kotihoitoon Suomeen!

15.10.2013 Kuulumisia kotihoidosta
Furby eli “Fubu” on nyt ollut kotihoidossa luonani nelisen päivää.
Poika on ollut todella reipas alusta asti ja jo lentokentällä boxista ulos päästessään ei ollut moksiskaan, häntä heiluen pyrki moikkaamaan kaikkia ihmisiä. Automatka kotiin sujui todella mallikkaasti. Fubu hyppäsi itse autoon ja asettui vierelleni makailemaan. Kotihoitopaikassa vastassa olivat omat koirani Lily 7v. ja Martta 11v.. Olin suoraan sanottuna yllättynyt kuinka rauhallisesti neidot ottivat pojan vastaan ja kuinka hienosti Fubu otti tämän kaiken. Tässä ollaan nyt elelty rauhallisesti siitä asti.

Poika syö hienosti, vatsa toimii normaalisti. Ei myöskään stressannut kun joutui pesulle vaan kesti pesun ja föönauksen kuin mies. 😉 Pientä harjoittelua vaatii vielä tämä sisäsiisteys, tosin nyt ei ole enää kahteen päivään tullut hätiä sisään. Furb on todella leikkisä poika, jonka käsittelyssä pehmolelut saavat kyytiä 😉

Vieraat Furby ottaa hienosti vastaan. Joitakin miehiä tuntuu arastelevan ihan pikkuisen. Toisten koirien kohtaaminen sujuu hienosti, häntä heiluen mennään kaikkia moikkaamaan.

Kaiken kaikkiaan aivan rakastettava pikkumies! <3


24.10.2013
Furby on varattu omaan kotiinsa!

2.11.2013
Furby on tänään kotiutunut omaan kotiinsa.

 

 

Varaajana toimi Nelli

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.