Kodin saanut: SOFIE

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

SOFIE

* n.3 kk

* narttu

* Romaniassa.

 

 

 

Sofie löytyi pellolta hylättynä isompien koirien laumaan. Sofie oli löydettäessä todella nälissään ja kirppuja täynnä, nyt kaikki loishäädöt on tehty ja Sofie on hyväkuntoinen pikkupentu joka elää turvassa romanialaisen eläinsuojelijan Giovanni Razvanin vuokraamassa koirasuojassa ja odottaa omaa kotia.

Sofielle kaivataan omaa, rakastavaa kotia joka opettaa pikkupennulle sisäsiisteyttä ja kotikoirailua. Sofie on iloinen ja aktiivinen pentu ja se kaipaa paljon ihmiskontaktia.

Sofie painaa tällä hetkellä alle 2 kiloa, joten se tulee aikuisenakin olemaan pienikokoinen, alle 10-kiloinen.

Sofielle etsitään sitoitunutta kotia, jossa pikku Sofielle tarjotaan sen pienestä koosta huolimatta aktiivinen ja virikkeelinen koiran elämä rakastettuna perheenjäsenenä. Koiraa ei koskaan pidä ottaa hetken mielijohteesta vaan asiaa pitää harkita huolellisesti ja miettiä miten koira mahtuu elämään seuraavan 10-15 vuoden ajan.

Sofie tullaan steriloimaan ennen Suomeen tuloa.

Yhteydenotot Sallalle.

Päivitetty 18.9.2012

Sofiesta on tullut erittäin monta yhteydenottoa, lisää kotiehdokkaita Sofielle ei vastaanoteta tällä hetkellä. Suuri kiitos kaikille mielenkiinnosta, toivottavasti jäätte tutkimaan sivujamme ja löydätte ehkä jonkun toisen onnekkaan koiran, joka olisi myös kiinnostava.

Päivitetty 24.9.2012

Sofie on varattu.

Päivitetty 25.9.2012

Sofie sai oman kodin Suomesta 29.10.2012

Päivitetty 31.10.2012

Kuvat aukeavt isommiksi klikkaamalla.

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: