Clinica Veterinara OneVet

OneVet-klinikka on yksi Kulkurien pitkäaikaisimmista yhteistyökumppaneista. Bukarestin keskustassa sijaitseva klinikka toteuttaa nyt eläinlääkäri Adina Vladutin johdolla vähävaraisille ja eläkeläisille suunnattua lemmikkien sterilointikampanjaa. Halukkaat varaavat klinikalta ajan koiransa tai kissansa sterilointiin tai kastrointiin, joka on siis lemmikkien omistajille täysin maksuton. Kulkurit sponsoroi lisäksi koirien tunnistusmerkitsemistä toimenpiteen yhteydessä, mikä osaltaan laskee hylkäämisen riskiä.

Lisäksi dr Adinalla on miehensä Dragosin kanssa Cosoban kylässä löytökoiratarha, jota sanotaan pensioniksi. Pensionilla työskentelevä eläinsuojelija Ioana Bodea tuo hänkin aika ajoin steriloitavaksi kyläläisten lemmikkejä tai kodittomia eläimiä, tämäkin tapahtuu Kulkurien sponsoroimana.

Myös Ioana Bodea pitää pensionissa eläimiään. Ioanalla on noin kolmisenkymmentä koiraa huollettavanaan, osa näistä löytyy myös Kulkurien adoptio-ohjelmasta. Ioana ja Dr. Adina elävät ns. symbioosissa, auttavat toinen toistaan parhaan kykynsä mukaan. Ioana vie itsenäisesti muutamia eläimiä kuukaudessa Onevetin klinikalle steriloitavaksi Kulkurien kustannuksella.

Share 
 
 
 

Seuraa meitä

 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.