Päivitetty 17.06.2016

Kodin saanut koirat: SUNSET (nyk. Salli)


Syntymäaika: 2014
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa
steriloitu

 

25.11.2015
Clinica Veterinaria OneVet on Kulkurien yhteistyöeläinklinikka, jonka kautta kaikki Kulkurien adoptoidut koirat tulevat Suomeen. Siellä ne saavat rokotukset ja ne testataan tautien varalta sekä mikrosirutetaan ja iän salliessa myös steriloidaan ja kastroidaan. OneVetillä on myös uusi tarha, jossa asuu useita kotiaan odottavia koiria.

Se on myös Sunsetin koti tällä hetkellä, minne se pääsi löydyttyään kadulta. Tällä hetkellä Sunset vielä sopetutuu elämään tarhalla ja sillä on oma pieni tilansa, jossa se saa olla rauhassa.
Sunset on ystävällinen pieni tyttö, joka tulee toimeen kaikkien kanssa. Se saattaisi sopia myös kerrostaloon, sillä sen ei ole kuultu paljoakaan haukkuvan. Muistathan, että myös pieni koira tarvitsee paljon liikuntaa ja aktiviteettia ollakseen tyytyväinen.

Kooltaan Sunset on n.5 kg ja korkeutta 25 cm – max 30 cm.

1.12.2015
Sunset on varattu omaan kotiin Suomeen.

14.1.2016
Sunset on saapunut omaan kotiin Suomeen.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.
Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Sunset saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Sunset on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenkotiutuvan koiran oppaaseen, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Monika Turklin

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.