Päivitetty 21.05.2017

Kodin saanut koira: SWEETIE nykyisin SEELA


Syntymäaika: 2015
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa
steriloitu

 

03.03.2016
Suloinen Sweetie on löydetty tammikuun puolessa välissä hylättynä pellolta. Pikkuisen onneksi paikallinen eläinsuojelija huomasi sen ja kuljetti turvaan Onevetin koirahoitolaan, joka sijaitsee noin puolen tunnin ajomatkan päässä Bukarestista.

Sweetie on tällä hetkellä vielä jonkin verran ujo ihmisiä kohtaan, mutta se on hyvin ystävällinen, herttainen ja kiltti niin ihmisille kuin toisille koirille.

Kaunis Sweetie etsii kotia, jossa ymmärretään, että pienikin koira tarvitsee liikuntaa, huolenpitoa ja aikaa.

Painoa tällä pikku söpöläisellä on arvion mukaan noin 6-7kg ja säkäkorkeutta noin 35cm.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.
Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Sweetie saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Sweetie on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenkotiutuvan koiran oppaaseen, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

06.03.2016
Sweetie on saanut parhaita mahdollisia uutisia, sillä se on varattu omaan kotiin <3

29.03.2016
Ihana Sweetie, nykyään Seela lensi Suomeen, loppuelämän kotiinsa 28.03.

20.05.2017
Seela on viettänyt Suomessa omassa kodissaan jo yli vuoden. Onnittelut pikkuiselle menneen vuosipäivän johdosta! Seela oli aluksi todella kova jännittämään uusia tilanteita ja asioita, mutta nyt se reipastunut huomattavasti on todella kiltti ja ystävällinen pikkukoira. Lisätty upeasta Seelalasta kuvia.

Sweetien yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.