Päivitetty 28.12.2019

Kodin saanut koira: TAKU (nyk. Tellervo)


Syntymäaika: 5/2017
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (One Rescue Association)
Steriloitu

Perustiedot ja tausta
7.10.2019

Onevetin Cosoban koirasuoja on Kulkureiden yhteistyökumppanin One Rescue Associationin ja Adina Vladutin johtama tarha, jolla on jatkuvasti noin 400 koiraa hoidossa ja odottamassa uutta kotia. Adinan pääpaikka on Bukarestissa, eläinlääkäriasema Clinica Veterinara OneVet, jonka kanssa teemme tiivistä yhteistyötä päivittäin. Klinikan kautta kulkevat mm. kaikki Suomeen saapuvat koirat.

Eräänä päivänä pentutehtaasta tuotiin tarhalle neljä pientä chihuahuaa, Taku, Terho, Tipi ja Tiku, jotka olivat pentutehtaalle tarpeettomia. Madalina ja Iona ottivat iloisen nelikon tarhalle turvaan ja nyt nämä koirat etsivät uutta, turvallista kotia.

Taku on iloinen ja utelias pikkuinen. Vaikka vieraat ihmiset selvästi jännittävät Takua antaa hän kuitenkin silittää itseään. Taku tutkii innostuneena pihaa kolmen muun koiran kera, haistelee tuoksuja tarkkaan ja kirmaa leikkiin.

Otathan selvää chihuahuasta rotuna ennen yhteydenottoa. Pienestä koostaan huolimatta Taku on koira, joka kaipaa koiramaista eloa. Taku etsii kotia, jossa Taku saa osakseen rakkautta, huomioita, koiramaista puuhaa ja hyvän, onnellisen koiran elämän.

Taku on kooltaan 25cm ja 4kg.

 

Päivitykset uusimmasta vanhimpaan.

7.12.2019

Taku lensi Suomeen omaan kotiin.

7.10.2019

Taku aloitti Kulkurien adoptio-ohjelmassa oman kodin etsimisen.

 

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Taku saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Taku on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

 

Takun yhteyshenkilö on Mari Tammenkoski

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.