Päivitetty 10.08.2015

Kodin saanut kissa: TEUVO (nyk. Kummitus)


Teuvo
TEUVO

* n. 1,5 v

* uros

* Suomessa
Teuvo on kokovalkoinen nuorimies ja asustelee hoitokodissa Lahdessa, jonne hän matkasi Rakveren tarhalta. Poika on luonteeltaan aika rauhallinen, mutta tykkää kyllä välillä leikkiä hippaa muiden kisujen kanssa. Teuvo tulee hyvin toimeen muiden kissojen kanssa ja myös koirat ovat ok. Pojalla on hyvä ruokahalu, ei ole nirso minkään ruoan suhteen. Ja vessassa käyntikin sujuu ongelmitta.

Teuvo tykkää kovasti kiipeillä ja nukkua korkealla paikalla. Ihmistä Teuvo pelkää vielä hieman, ei anna vielä silittää itseään, paitsi silloin kun on ruokaa nenän edessä. Mutta eiköhän tuosta ajan kanssa ihan silitettävä kisu tule. Tällä hetkellä poika tykkää vielä katsella ihmisiä hieman kauempaa, luikkii karkuun jos yrittää silittää.

 

Virolainen kotia etsivä kissa luovutetaan uuteen kotiin asianmukaisesti loishäädettynä ja rokotettuna. Se on tunnistemerkitty mikrosirulla, joka on yhdistyksen toimesta rekisteröity turvasiru.fi-palveluun. Aikuinen kotia etsivä kissa on myös steriloitu tai kastroitu.

 

Teuvo sai oman kodin 1.12.2014

 

6.8.2015

Saimme Kummitukselta kotikuulumisia:

“Nykyään ukon nimeksi on vakiintunut Kummitus. Arka poika on yhä, mutta aika paljon edistynyt siitä millainen oli kun tuli. Makoilee jopa sohvalla ja leikkii vaikka ihmisiä olisi vieressä. Palloja se rakastaa. Vielä ei anna koskea ja kantokoppaa välttelee kuin syöpää. Herkkuja tulee ottamaan ihan kädestäkin. Ihan terveeltä nykyään vaikuttaa ja parvekkeella hengailee ilman pelkoa siitä, että kaveri karkaisi – vahtivan silmän alla silti. Meidän muiden kissojen kanssa myös tulee hyvin toimeen.
Kiitos vielä uudesta perheenjäsenestä!”

 

Varaajana toimi Mari

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.