Päivitetty 05.12.2014

Kodin saanut kissa: ABIGAIL


Abigail-05
ABIGAIL

* n. 4 kk

* naaras

* Tallinna, Viro.

 

Huolehtivaa ja rakastavaa loppuelämänkotia etsii Abigail. Sisaruksia on yhteensä viisi, mutta muut ovat löytäneet omat kotinsa. Pentujen emo löytyi Tallinnan keskikaupungista hylättynä ja hoitoon pääsystä seuraavana päivänä se synnytti pentueen. Pienokaiset olivat onnekkaita ja saivat alusta pitäen hyvää ruokaa ja matolääkitykset. Abigail on terve, turkki kiiltää ja vatsakin toimii täydellisesti. Rokutukset ovat myöskin kunnossa. Abigail on Helsingissä kotihoidossa.

Abigail oli ujohko tyttönen mennessään kotihoitoon elokuun lopussa. Tuolloin Abigailia sai hädintuskin rapsutettua korvan takaa. Vähitellen Abigail alkoi kerätä rohkeutta ja luottamus ihmisiin nousi selvästi. Parissa kuukaudessa Abigailista on kehkeytynyt sosiaalinen ja reipas neitonen, joka ei tunnu saavan rapsutuksista ja silittelyistä tarpeekseen. Abigail tulee mielellään syliin rapsuteltavaksi ja yöllä viereen nukkumaan, ensin pyörittyään hetkisen rapsutuksia kerjäten ja kehräillen nukkumaanmenijän päällä. Abigail tulee hyvin toimeen toisten kissojen kanssa, mutta pärjäisi varmaan ainoanakin kissana uudessa kodissa. Abigail on mestari leluhiirien pyydystämisessä ja saalista pitää tietysti suojella murisemalla kaikille. Välillä taas pidetään kunnosta huolta kirmailemalla ja painimalla toisten kanssa.

Abigail on kaikkiruokainen ja ravinto onkin ollut monipuolista. Tarjolla on ollut niin markettien kuin eläinkauppojenkin kissanruokia. Lisäksi raakaa lihaa on ollut usein tarjolla ja tätä onkin syöty suurella halulla. Hiekkalaatikollakin on käyty esimerkillisesti alusta alkaen. 

Miettiessäsi kodin tarjoamista kissanpennulle, huomioithan että se voi olla osa elämääsi jopa seuraavat 15-20 vuotta. Kotiaetsivä kissa luovutetaan uuteen kotiin asianmukaisesti loishäädettynä, eläinlääkärin tarkastamana ja rokotettuna. Se on tunnistemerkitty mikrosirulla, joka on yhdistyksen toimesta rekisteröity turvasiru.fi-palveluun. Aikuinen kotiaetsivä kissa on myös steriloitu tai kastroitu. Huomioithan, että edellytämme pennun steriloinnin tapahtuvan kohtuullisen ajan sisällä, yhdistys kuitenkin osallistuu kuluihin kuittia vastaan 25 % osuudella.

Kotihoidossa 1.9.2014
“Reilussa viikossa on jokaisesta kissasta löytynyt omia luonteenpiireitä. Abigail ja Frans pistävät painiksi Astridin seuraillessa sivusta tai ollessa omilla teillään. Välillä on ryminäkaksikolle tullut kolhujakin ja ollaan pidelty tassua, mutta seuraavana päivänä meno on melkein samanlaista. Fransilla on aina nälkä ja se on vaatimassa lisää ruokaa, vaikka kuppi olisikin vielä täynnä. Fransilla on myös hyvät unenlahjat ja se osaa ottaa rennosti siskojen puuhaillessa omiaan. Frans on myös rohkeasti ensimmäisenä tutkimassa  uusia juttuja ja pienellä rapsutuksella irtoaa iso kehräys. Abigail on porukasta energisin, mutta ei ihan yhtä rohkea kuin Frans. Myös ihmisiin Abigail suhtautuu vielä hieman arastellen, mutta tykkää korvantausrapsutuksista. Astrid taas on porukan varovaisin ja ihmisarin, mutta vähitellen Astridinkin on saanut otettua syliin ja pieni kehräyskin on irronnut silittelyjen lomassa. Astrid on myös kova juttelemaan ja Fransin kanssa ne ovat jatkuvasti vaatimassa lisää ruokaa.”

Yhteydenotot Marille

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.