Päivitetty 08.12.2013

Kodin saanut: TIMMI (nyk. Angelica)


TIMMI

* n. 6 kk (lokakuussa 2013)

* naaras (steriloitu)

* Tallinna, Viro.

Timmi on hiukan poikamaisesta nimestään huolimatta nuori ja hyvin kaunis tyttökissa. Timmi on löytynyt kesällä hylättynä itäisestä Virosta erään luostarin liepeiltä, kaupan täti otti sen hoiviinsa kauppaan ja ajatteli, että löytää kauniille pennulle kyllä kodin. Sesongin päätyttyä kauppa meni kuitenkin kiinni, ja pentu oli kuinka ollakaan, edelleen vailla kotia.

Timmi on hellyydenkipeä ja hyvin käsiteltävissä oleva kissa. Pienikokoinen se on myös, mutta ei sillä ikääkään ole vasta kuin noin puoli vuotta. Timmi on jo käytetty steriloitavana. Turkki sillä on hyvin kaunis ja pitkäkarvainen ja sen harjauksesta täytyykin pitää huolta.

Timmi on saanut rokotukset 28.9. ja on tulossa Suomeen kotihoitoon marraskuussa.

9.11.2013 Timmi saapui kotihoitoon pääkaupunkiseudulle.

Timmi sai oman kodin Helsingistä 23.11.2013.

Varaajana toimi Tiia

Kuulumisia 8.12.2013: Hei, Timmi on saanut uuden nimen Angelica. Ensimmäisinä öinä Angelica ei malttanut nukkua ollenkaan vaan tahtoi leikkiä ja olla silitettävänä. Myöhemmin siitä tuli vähän rauhallisempi.. Angelica on todella seurallinen ja ihmisrakas kissa, se pitää leikkimisestä ja viihtyy sylissä silitettävänä. Se on myös älykäs ja puhelias. Olemme koko perhe todella iloisia uudesta perheenjäsenestä, varsinkin 7-vuotias Alvina odottaa koulun jälkeen näkevänsä kissan ja pääsevänsä leikkimään. Kissa syö normaalisti, käyttää omaa vessaansa ompa se käynyt jo kylvyssäkin. Ainoana ongelmana on ilmennyt lievää allergiaa minulla ja Alvinalla, vaimollani ei ole mitään oireita, mutta hänellä on aikaisemmin ollut useita kisssoja. Toivotaan että oireet helpottavat olo vaikuttaa jo paremmalta, on kulunut suhteellisen lyhyt aika kissan tulosta kotiin.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.