Päivitetty 08.12.2013

Kodin saanut: GILBERT


GILBERT

* n. 3kk (synt. 8/2013)

* uros

* Romaniassa

 

 

 

 

 

13.11.2013

Gilbert asuu tällä hetkellä Romaniassa yhteistyö kumppanimme Anda Murgun tarhalla. Se on löydetty vastikään tien varresta yhdessä neljän muun pennun kanssa joista yksi on sivuillamme kotia etsivä Albert. Gilbert on saanut kokea saman alun elämässään kuin niin monet muutkin Romaniaan syntyvät pennut. Se on syntynyt todennäköisesti vahingon seurauksena ja pentujen tultua sopivaan ikään, ne on toimitettu pois ja jätetty arvottomana tien varteen. Gilbertin ja muiden löydettyjen pentujen onneksi paikalle sattui oikea ihminen ja pennut toimitettiin turvaan.

Gilbert painaa tällä hetkellä 3-4kg ja tulee kasvamaan keskikokoiseksi n.15-20kg painavaksi pojaksi.

Gilbert elää tarhalla yhdessä noin kymmenen muun pennun kanssa ja tulee mainiosti juttuun kaikkien kanssa. Se ei ole pentulauman vilkkain pentu vaikka normaalisti pennun tavoin leikkii ja touhuaakin. Gilbert ei myöskään ole vilkkaimpien tavoin tunkemassa ensimmäisenä syliin ja repimään vaatteista kun pentujen luo menee, vaan seurailee tilannetta sivummalta. Sitä hieman jännittää uudet ihmiset ja ympärillä oleva hälinä, sillä Gilbert on luonteeltaan kiltti sympaattinen, hieman ujo ja ystävällinen pieni koiran alku. Sitä vähän ujostuttaa kun sitä nostaa vieras ihminen syliin, mutta karkuun se ei kuitenkaan pyri ja syliin päästyään Gilbert on selvästi tyytyväinen. Gilbert on perus aktiivinen pentu joka hieman ujohkon luonteensa vuoksi jää välillä “jalkoihin” riehakkaampien pentujen keskellä. Kotiin päästyään se kuitenkin varmasti tulee ulos kuorestaan ja sen todellinen luonne pääsee paremmin esille. Arka koira se ei kuitenkaan missään nimessä ole, ainoastaan hieman varovaisempi ja harkitsevampi.

Gilbert tarvitsee kodin jossa sille tarjotaan sopivassa suhteessa rajoja ja rakkautta sekä liikuntaa ja aktiviteetteja. Normaali pennun tavoin sille tulee opettaa kaikki normaalit kotikoiran tavat aina sisäsiisteydestä remmikävelyyn. Gilbert olisi varmasti mielissään koirakaverista, mutta pärjäisi yhtälailla myös ainoana koirana kunhan leikkituokioita lajitoverien kanssa olisi välillä tarjolla. Gilbertin tuleva koti voi sijaita yhtälailla kerros-kuin omakotitalossakin sillä poika ei ole kova haukkumaan.

27.11.2013

Gilbert on varattu omaan kotiin Suomeen.

 8.12.2013

Gilbert matkasi omaan kotiin 7.12.2013.

 

Gilbert tullaan luovuttamaan uuteen kotiinsa sirutettuna, asianmukaiset rokotukset kunnossa, loishäädettynä ja uusi EU-passi valmiina.

Tutustuthan ennen yhteydenottoa huolellisesti sivuillamme koiran omistajan oppaaseen<https://kulkurit.fi/elaimen-adoptointi/koiran-omistajan-opas/>, adoptoinnin kustannuksiin<https://kulkurit.fi/elaimen-adoptointi/adoptoinnin-kustannukset/> ja luovutussopimukseen<https://kulkurit.fi/elaimen-adoptointi/luovutussopimus/>. Huomioithan että Gilbert voi viettää kanssasi mahdollisesti jopa seuraavat 15 ikimuistoista vuotta.

 

Yhteydenotot Tanjalle.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.