Päivitetty 11.07.2016

Kodin saanut koira: TOFU


Syntymäaika: 2014
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa(Sintesti)
steriloitu

11.05.2016
Asociatia Suflete Dragi yhdistys on toinen Kulkurien pääyhteistyökumppaneista Romaniassa. Suflete Dragia vetää sitkeä ja ahkera nuori nainen nimeltä Alina Murgu yhdessä äitinsä Anda Murgun kanssa.  Alina ja Anda ovat monelle tuttuja, sillä heidän kauttaan Suomesta kodin löytäneitä koiria on lukuisia. Suomen lisäksi Suflete Dragin tarhalta kotiutuu koiria myös mm. Englantiin, Saksaan ja Ranskaan. Suflete Dragilla on oma yksityinen koiratarha Sintestin kylässä ja yksi Sintestin tarhan sadoista koirista on pienikokoinen Tofu, jonka Alina on pelastanut Mihailestin kunnalliselta tarhalta.

Suloinen, sosiaalinen ja kiltti Tofu tulee hienosti toimeen toisten koirien kanssa ja se pärjää erinomaisesti suuressa koiralaumassa.

Tuntemattomia ihmisiä kaunis Tofu hieman alkuksi jännittää, mutta se antaa kuitenkin nätisti käsitellä ja tutkia itseään. Tofu alistuu ihmisille, mutta araksi sitä ei kuitenkaan voi kuvailla.

Kaiken kaikkiaan Tofu on lempeän ja helpon oloinen koira, joka ei ole turhan riehakas. Tarhalla Tofu ei juurikaan hauku lainkaan, mutta on tärkeää muistaa, että käytös voi muuttua kotitumisen myötä.

Ihanalla Tofulla on arvion mukaan painoa noin 12 kg ja säkäkorkeutta noin 40cm.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Tofu saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Tofu on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenkotiutuvan koiran oppaaseen, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

15.06.2016
Suloinen Tofu on varattu Suomeen omaan kotiin. Onnea pikkuiselle neidille sekä tulevalle perheelle!

11.07.2016
Pikkuinen neiti Tofu on lentänyt Suomeen omaan kotiinsa 9.7.

Tofun yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.