Päivitetty 12.07.2016

Kodin saanut koira: HARLEY BOY (nyk. HARRI)


Syntymäaika: 2015
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa
kastroidaan

 

10.2.2016
Harleyn tarina on kovin erilainen ja se onkin hieman poikkeuksellinen kauttamme kotia etsivä koira. Harley on rodultaan rottweiler, eikä se ole koskaan joutunut elämään kadulla tai maistamaan tarhaeloa. Se saa asua omassa kodissaan turvassa ja rakastettuna aina uuden kodin löytymiseen saakka. Yhteistyökumppanimme Carmen Mandescun lääketieteellisessä opiskelevalla ystävällä ei enää riitä tarpeeksi aikaa ja voimavaroja tarjota Harleylle kaikkea mitä se tarvitsee elääkseen onnellista nuoren koiramiehen elämää. Myös tuleva työura asettaa haasteensa aktiivisen ja paljon liikuntaa tarvitsevan lemmikin suhteen. Omistaja luopuu koirastaan raskain sydämin, mutta teki vaikean päätöksen nimenomaan Harleyn parasta ajatellen.

Luonteeltaan Harley on sosiaalinen, aktiivinen, leikkisä ja ihmisrakas. Nimensä komea sälli on saanut Harley Davidsonin innoittamana, koira nimittäin kuulostaa kuorsatessaan aivan Harley Davidsonilta. Rodulle ominaiseen tapaan Harley suhtautuu vieraisiin terveen varautuneesti ja kokee ajoittain tarvetta suojella ja puolustaa perhettään. Harley rakastaa narttukoiria, uroksiin suhtautuminen riippuu uroksista. Harleylla on taipumusta toisten urosten dominointiin, eikä se pidä dominoivista uroksista. Tästä johtuen Harley luovutetaan ainoastaan ainoaksi koiraksi tai nartun / narttujen kaveriksi ja kissattomaan kotiin. Rodulleen tyypillisesti Harley ei haku turhia, mutta saattaa vastata toisten koirien haukkuun tai murista kun kuulee liikettä ovensa ulkopuolelta. Harley on tottunut asumaan kerrostalossa.

Harleyn strategiset mitat ovat tällä hetkellä noin 55-60cm / 35kg. Aikuistuessaan ja miehistyessään senttejä saattaa tulla muutama lisää ja massaakin todennäköisesti +10kg.

Harley luovutetaan vain kotiin, jolla on kokemusta ja ymmärrystä tämän tyyppisistä vahvaluonteisista koirista. Nuoren miehen aktiivisen luonteen ja suuren kokonsa vuoksi Harleyta ei luovuteta kotiin, jossa on pieniä lapsia.

17.3.2016
Uusia kuvia lisätty!

11.4.2016
Video lisätty!

11.6.2016
Uusia kuvia lisätty!

15.6.2016
Harley varattiin tänään. Se pääsee nauttimaan Suomen kesästä ja mikä parasta, sillä on pian omat ihmiset ja oma koti 🙂

12.7.2016
Harrin uusi elämä alkoi ja se saapui kotiinsa Suomeen.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen.

Kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Harley saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Harley on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö Lilli Lanér.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.