Päivitetty 10.10.2013

Kodin saanut: TUPSU (nyk. Kuura)


TUPSU

* s. 5.2013 / 4 kk

* uros

* Tallinna, Viro.

Pieni kylä Tallinnan lähellä, lopputiine valkoinen kissaemo heitetty autosta ulos. Kissaemo tuli itse omakotitalon pihalle pyytämään apua ja pääsikin näin sisätiloihin synnyttämään pennut, aika oli toukokuun alku 2013.

Nyt elokuun lopussa, pennut ovat pian neljän kuukauden ikäiset ja jo kertaalleen rokotetut. Pennut nukkuvat yöt masun päällä ja päivisin ottavat yhdessä nokosia, iltaisin ovat vauhtiveikkoja. Seurallisia, perheen parissa varttuneita pieniä kissoja, kehräävät melkein joka hetki. Molemmat tahtovat olla sylissä ja tulevatkin itse syliin, ja kehräys alkaa heti. Yhdessä he aina leikkivät, syövät, nukkuvat ja tutkivat uusia asioita.

Pennut on ruokittu hyvin alusta asti ja ovat saaneet matolääkitykset. Täysin sisäsiistit pumpulitupsut, valkoinen tyttö ja poika. Koti, joka tarjosi paikan kissaperheelle on valmis pitämään emon ja tämä kaksikko olisi valmis lähtemään uuteen kotiin, jos sopiva koti löytyisi. Ovat ihania yhdessä, mutta reippaina kissanalkuina sopeutuvat varmasti, vaikka kumpikin saisi sen ihan omankin kodin.

Miettiessäsi kodin tarjoamista kissanpennulle, huomioithan, että se voi olla osa elämääsi jopa seuraavat 15-20 vuotta.

3.9.2013 Tupsu yritti etsiä kotia emon kuvilla, lisätty Tupsustakin kuvia.

Tupsu sai kodin toisen kissan kaverina Helsingistä 7.9.2013.

Varaajana toimi Tiia

Kuulumisia 7.10.2013: Kisupojan kanssa on mennyt mainiosti, ja ei voi kyllä sanoa kuin että poika on aivan loistava luonne Tupsu ristittiin uudelleen kylmenevän syksyn kunniaksi Kuuraksi ja meillä on mennyt poikien kanssa aivan mahtavasti. Pikkuinen sopeutui uuteen kotiin aivan ihmeellisen nopeasti. Jo ensimmäisenä iltana napero käpertyi aivan viereen nukkumaan.
Eetukin hyväksyi Kuuran laumaansa täysin jo parin viikon jälkeen, tottakai ensin piti näyttää, että missä kaappi oikein seisoo. Mitään sen suurempia nujakoita ei ole ollut, mutta painileikit tuntuvat olevan molemmille päivän kohokohtia. Nyt tasan kuukauden jälkeen pojat nukkuvat jo päiväunet samalla pedillä ja hoitavat toisiaan vuorotellen.

Ollaan jo pariin kertaan kokeiltu ulkoilua valjaissa yksin ja Eetu kanssa, ja kummallakaan kerralla pikkuinen ei tahtonut tietää, että mihin singota, kun haisteltavaa ja nähtävää oli niin mahdottoman paljon! Poika oli kuitenkin aivan intopinkeänä, ja niin sulavasti valjaissa liikkui, että on tainnut ulkoilla valjailla ennenkin. Jos ei, niin on kyllä aivan luonnonlahjakkuus.Kuuralla riittää aivan valtavasti kerrottavaa, ja tuntuu, että toinen on äänessä kaikkina muina hetkinä kuin syödessään. Pojat siis täydentävät toisiaan loistavasti, kun Eetu on enemmän hiljainen mietiskelijä ja Kuura äänekäs tekijä. Hirmuisesti Kuura on jo kasvanutkin ja pikkupennun merkeistä ei ole oikeastaan jäljellä enää muuta kuin pikkuinen naukuääni ja valtavan pitkät raajat. Pojasta kasvaa selvästi todella komea kolli. Kuuran kastrointia olen kaavaillut marraskuun alkuun, kun pentu on suunnilleen sen puoli vuotta vanha.

Liitän mukaan Kuuran ensikuvan uudessa kodissa. 🙂

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.